10:52 Ispovesti Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?
13:01 Poznati Viktorija konačno progovorila o Dejvidovoj prevari: "Svi su bili protiv nas, duša mi se cepala"
20:58 Ispovesti "Nisam sigurna da li si genije ili psiho": Devojka je poput Šerloka Holmsa smislila plan kako bi saznala da li je dečko prevario
17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
20:39 Porodica Umesto svadbe, zamalo sahrana: Marija je kod verenika u kompjuteru pronašla dokument i istog momenta otkazala venčanje
20:01 Poznati Prevare koje su krunisane brakom: Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali
14:14 Porodica Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe: Na prvi problem žali se najviše žena u Srbiji i siguran je put ka neverstvu
14:15 Horoskop Njih birajte za vezu: Horoskopski znakovi kojima prevara ne pada na pamet, verni su do bola!
19:04 Ispovesti U suzama objavila trenutak kad je saznala da je verenik vara: Potpuno se slomila, a u komentarima su nju napali
18:21 Ispovesti Natalija je saznala da njen muž ima ljubavnicu: Jedan detalj na fotografiji otkrio je da je vara i to sa ženom kojoj je najviše verovala
14:15 Ispovesti Devojka snimila šokantan video: Saznala da je momak vara, pa mu "zapržila čorbu", "ti si ženo kraljica osvete"
14:02 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: Da, uzela mu je telefon, ali nije to što mislite
09:32 Zdravlje Ako primetite ovaj simptom dok ležite, odmah se obratite lekaru: Može ukazivati na ozbiljan problem sa srcem
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?