Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: Da, uzela mu je telefon, ali nije to što mislite

Jelena Vukelić Vesti 30.08.2023 14:02 0

Ako želite da proverite da li vas partner vara, nije bitno da li ste žena ili muškarac, možda će vas oduševiti ovaj metod žene koja je u tome uspela

shutterstock

Shutterstock

- Saznala sam da me muž vara na najgluplji mogući način. Počela sam sve od šale, ali je kasnije izmaklo kontroli i čak me koštalo braka - ispričala nam je Bojana iz Beograda.

Njen muž i ona imali su jedno pravilo, a to je da mogu međusobno da proveravaju telefone i računare, ali pod dva uslova - prvi uslov je bio da nikada ne uzimamo lične stvari bez dozvole.

- Kada sam želela da mu proverim poruke, prvo ga pitam "Mogu li da dobijem tvoj telefon" i on je dužan da mi ga odmah, bez brisanja prethodno. Ali nikada mi nije bilo dozvoljeno da ga uzmem bez dozvole.

Drugi uslov je da nikada ne čitaju razgovore koje su vodili sa najboljim prijateljima.

- Dakle, nije mu bilo dozvoljeno da otvori ćaskanje sa mojim prijateljima, jer ja nikada nisam čitala njegovo ćaskanje sa njegovim prijateljima. I tako smo dosta lepo funkcionisali dugi niz godina. Kako smo ulazili dublje u brak, on je postajao sve nezainteresovaniji za nas. Iako sam imala želju da oživim stare emocije, on je bio potpuno nezainteresovan za to, a žena kao žena, bila sam željna nežnosti. Moj prijateljica mi je ubacila crva sumnje. Bila je ubeđena da me vara i rekla je da to proverim što pre.

Vesna je razmišljala šta i kako da uradi, a onda se, kako kaže, setila stare izreke da je u ljubavi i ratu sve 

- Želela sam da znam gde sam, da li se za ovu ljubav vredi boriti ili ne. Zato samd prekršila drugo pravilo. Zamolila sam ga da mi da svoj telefon. Kada sam ga uzela, otišla sam direktno na grupno ćaskanje sa njegovim prijateljima. Umesto da vratim razgovor i tražim dokaz za de, smislila sam nešto mnogo bolje.

Vesna je u grupi napisala "Pogodite s kim sam sad!?" Odgovori su samo počeli da se nižu.

Da li biste ikada kontrolisali telefon svog partnera?

Anketa

Da li biste ikada uzeli telefon od partnera i čitali njegove poruke?

Komentari (0)
Loading