09:00 Poznati Sa ovom devojkom je mužičar PREVARIO Megan Foks? Oglasila se glumica i tek onda sve bacila u RAZMIŠLJANJE, nikome ništa nije jasno!
12:00 Ispovesti Šta radite u trenutku kad saznate da vas žena vara? Iznenadili smo se kako su odgovarali muškarci u Srbiji
10:07 Poznati Šakira i Pike su nekada imali užasan nadimak za njegovu sadašnju devojku: "Zbog jedne stvari pevačica je nikada nije posmatrala kao pretnju"
13:50 Ispovesti Zatekla muža u PREVARI pa napravila SCENU na sred ulice: Kada je čula sa kim je VARA, poludela je od besa i uzela kamen u ruke
08:00 Ispovesti Kristina je šest nedelja izlazila sa oženjenim muškarcem: "Žene, postojali su znakovi upozorenja, a moja mama ih je otkrila"
10:50 Porodica Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)
19:30 Ispovesti Srpska influenserka otkrila kako da vas nikada ne uhvate u PREVARI: Mnogi su besni ali ima i zahvalnih na ovom savetu!
20:55 Ispovesti Ostavio me jer nosm JEFTINE CIPELE: Ovo su NAJDEBILNIJI razlozi zbog kojih su Srbi raskinuli sa svojim partnerkama
13:00 Ispovesti Iskoristila jednostavan trik i otkrila da je verenik vara: "Pomenula sam mu ovo i on se momentalno uznemirio"
22:00 Porodica "Ovo su TRI najčešća znaka da vas muškarac VARA": Naučnik s Oksforda tvrdi da na njih morate da obratite pažnju
10:30 Porodica Najstarija žena na svetu živela je 122 godine? Ruski naučnik tvrdi da je bila prevarant
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji