14:24 Poznati "Varao sam samo zbog akcije, zbog tog osećaja": Šokantno priznanje bivšeg muža Kloi Kardašijan zašto joj je slomio srce
14:19 Ispovesti Kako je dolijao sultan Milivoje iz Lopardinaca: Kozmetičarka Jelena otkrila klijentkinjama da dele istog dečka, nastao haos
20:20 Porodica Muškarac koji vara uvek kupuje ovaj poklon: Prodavačica rešila misteriju njihovih spletki, jasno je kao dan!
17:29 Ispovesti "Ne želim da vas traumiram detaljima": Žena ispričala kako je otkrila muževljevu prevaru, njeno iskustvo je poput filmske priče
10:52 Ispovesti Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?
13:01 Poznati Viktorija konačno progovorila o Dejvidovoj prevari: "Svi su bili protiv nas, duša mi se cepala"
20:58 Ispovesti "Nisam sigurna da li si genije ili psiho": Devojka je poput Šerloka Holmsa smislila plan kako bi saznala da li je dečko prevario
17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
20:39 Porodica Umesto svadbe, zamalo sahrana: Marija je kod verenika u kompjuteru pronašla dokument i istog momenta otkazala venčanje
20:01 Poznati Prevare koje su krunisane brakom: Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali
14:14 Porodica Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe: Na prvi problem žali se najviše žena u Srbiji i siguran je put ka neverstvu
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni