12:38 Ispovesti Rodila mu dete, a on doveo drugu: Supruga zaplesala na svadbi sopstvenog muža, "srce mi je slomljeno, ali ponos nije"
16:42 Porodica Prvi put se poljubili na venčanju! Mladenci su godinama čekali taj trenutak, a ovo je razlog!
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
13:24 Ispovesti „Planiraš da mi ukradeš muža“: Otišla sam na svadbu bivšeg dečka, a mlada me brutalno napala!
21:32 Porodica Mladoženja ronio suze na svadbi: Zgrabio majku umesto mlade, a kada mu vidite ruku sve će vam biti jasno
09:14 Poznati Selena Gomez se udala! Venčanica kao iz bajke sve oduševila, pojavile se prve fotografije glamuroznog venčanja
13:45 Ispovesti Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
19:00 Lepota i Moda Sašila 11 haljina za mesec dana: Mlada oduševila deveruše svojim kreacijama, pa onda uradila i ovo
13:22 Ispovesti „Tik pred svadbu sam saznala da me vara“: Devojka mu se brutalno osvetila, žene su oduševljene!
16:40 Ispovesti Vračara joj rekla da se ne udaje: Ana je nije poslušala, odmah posle svadbe kad je sve krenulo, setila se njene jezive rečenice
14:32 Ispovesti Pismo koje je rasplakalo celu Srbiju: Mlada je na svadbi otvorila dedin koverat i srce joj je prepuklo
22:00 Horoskop Brige nestaju: Rođeni u ova 3 znaka imaju priliku da zablistaju u četvrtak, 6. novembra, stižu im vredne nagrade
21:31 Poznati Usvojila dete u 21. godini: Glumica otkrila kako je biti mlada mama, oduvek je imala jednu želju
20:30 Poznati Bila je ista Barbika: Ovako su izgledali poslednji trenuci Barbare koja je preminula u 31. godini, svet oplakuje lepoticu
19:57 Zdravlje Srce kaže ,,hvala": Evo kako ove namirnice čuvaju njegovo zdravlje, a mogu i da smanje veliki rizik
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 6. novembar: Škorpije da ne rizikuju, Jarčevi da se oslone na intuiciju