11:28 Dom i saveti Neće uhvatiti buđ i usmrdeti se: Sir će duže trajati ako ga čuvate sa ovom namirnicom
14:46 Dom i saveti Da li sme da se jede sir kojeg je zahvatila buđ? Evo da li je to opasno i da li ga treba baciti
16:45 Dom i saveti Narendajte sir kao pravi profesionalac: Ovaj trik će vam posao olakšati 100 puta, poželećete da ga ponovite češće
12:03 Dom i saveti Evo zašto vam se mladi sir brzo pokvari: Pre nego što ga stavite u frižider, morate da uradite jednu stvar
08:12 Dom i saveti Evo kako da tvrdi sirevi zadrže svežinu u frižideru: Uradite ovo i sigurno neće uhvatiti buđ i usmrdeti se
08:03 Dom i saveti Sir može pobuđaviti ukoliko ga ovako držite: Evo kako da sprečite pojavu bakterija
19:08 Dom i saveti Lako seckanje sira: Ovaj proveren trik obožava 17 miliona ljudi, pogledajte kako je genijalan
14:58 Dom i saveti Nikad lakše: Isecite sir na ravnomerne listiće bez noža, ovaj trik je zlata vredan!
08:33 Dom i saveti Kladimo se da niste znali: Ovako se pravilno renda sir, metoda štedi i vreme i živce!
21:40 Zdravlje Srbi obožavaju ovu namirnicu, a ne znaju koliko je zdrava: Samo 50 grama dnevno može da poboljša vaše stanje jetre
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!
12:12 Horoskop Cveće ljubavi i sreće: Naše bake su verovale da privlači lepa dešavanja, pa je krasilo svaku kuću