Čitav svet se divi njegovoj deci: Način na koji ih vaspitava je iznenađujuć, a 1 stvar je strogo zabranjena

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 21:26 0

Metju Mekonahi je sa suprugom Kamilom Alves dobio troje dece.

Metju Mekonahi

EPA

 

Metju Mekonahi i njegova supruga Kamila Alves su roditelji troje dece: Livija (15), Vide (14) i Livingstona (11). Ponekad ih sa sobom povedu na crveni tepih, a nedavno su svima pokazali i koliko su odrasli. Glumac je govorio i o pravilima odgoja svoje dece kojih se pridržava zajedno sa Kamilom.

"U našoj kući nije dozvoljeno lagati. Nije dozvoljeno reći: 'Ne mogu' i potpuno je zabranjeno izgovoriti reč 'mrzim'. Te tri reči mogu te dovesti u velike probleme u našoj kući", rekao je jednom prilikom. Najvažnije im je da su im deca skromna i da se ne osećaju loše zbog "porodične slave".

 

 

"Stalno im naglašavam da ako im deca u školi kažu: 'Kladim se da živiš u velikoj kući jer ti je otac slavan', da ne pognu glavu zbog toga. Savetujem im da ih radije gledaju u oči i kažu: "Da, živimo u lepoj kući. Moj otac jako puno radi kako bi bio uspešan."

Mekonahi želi da da njegova deca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali pre svega želi da budu anonimni i uživaju u životu. Sve ono što dobar deo života nije imao. Nedavno je otkrio i koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kej, s kojom se nije čuo čitavu deceniju.

 

 

"Sećam se da sam jednom nazvao mamu, kad sam već bio poznat, ali nije bila jedina na liniji. Žena na telefonu bila je moja obožavateljka. Sve o čemu smo pričali završilo je u novinama tri dana kasnije. To je trebalo biti samo između nas", rekao je glumac.

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da takve informacije ne iznosi u medije, što je kao majka trebala znati i poštovati. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihovog rodnog mesta, pokazavši krevet u kojem je Mekonahi izgubio nevinost i otkrila još sočnih detalja. Mnoge poznate zvezde proživele su slične scenarije, ali Mekonahi kaže da je oproštaj ključan za zdrav život.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading