Zavodila muškarce i žene, optuživali je da je rastavila slavni par: Posle ljubavnih rolerkostera, konačno pronašla "mirnu luku"

Tatjana Badarević Vesti 09.08.2024 21:37 0

Nove fotografije slavne pevačice potvrdile su šuškanja o njenom ljubavnom statusu.

Lejdi Gaga

Profimedia

 

Otkako je sredinom 2000-tih pokorila muzičku scenu, Lejdi Gaga privlači pažnju javnosti i svojim burnim ljubavnim životom. Svoje partnere nikad nije sakrivala, a priznala je i da je ljubila i muškarce i žene.

"Nebulozno je da se krijete od paparaca. Pa ja sam zvezda i normalno je što ljudi idu za mnom. Imala sam mnogo muškaraca i žena. Ne sramim se činjenice da uživam i u ženskim telima, ona su zapravo mnogo lepša nego muška, nemaju dlake i čarobno mirišu", svojevremeno je izjavila.

Pevačica je od 2020. godine u vezi sa preduzetnikom Majklom Polanskijem, a njene nove paparaco fotografije potvrdile su i višemesečna šuškanja. Naime, nakon što je Gaga prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrijelom Atalom na Olimpijskim Igrama u Parizu predstavila Majkla kao svog verenika, pevačica je snimljena u Malibuu s velikim vereničkim prstenom.

Lejdi Gaga

Profimedia

 

 

Gagin prvi javnosti poznat dečko bio je barmen i muzičar Luk Karl, s kojim je bila u vezi od 2005. do 2008. godine. Pevačica je teško podnela njihov raskid i pala je u depresiju, a iako su se pomirili 2010. godine, druga šansa njihove ljubavi nije bila dugog veka.

U septembru 2011. godine upoznala je glumca Tejlora Kinija, koji je glumio u videospotu za njenu pesmu "You and I". Ubrzo su se upustili u ljubavnu vezu, a u februaru 2015. godine su se i verili, no nisu uspeli da dođu do oltara i raskinuli su 2016.

Godinu dana kasnije Gaga je počela da se viđa sa agentom za talente Kristijanom Karinom, s kojim je takođe planirala venčanje, no i ta veridba se završila raskidom.

Nakon što je snimila film "Zvezda je rođena" šuškalo se i o njenoj romansi sa glumcem Bredlijem Kuperom, a tada su mnogi krivili Gagu za krah njegove veze s manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima kćer.

Ipak, oboje su u nekoliko navrata za medije demantovali da među njima postoji išta više od prijateljstva i saradnje na filmu za koji je Gaga osvojila Oskara za najbolju originalnu pesmu "Shallow."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading