Nakon otvaranja Olimpijskih igara Lejdi Gaga podelila je srećne vesti: Poverila se francuskom premijeru i sve iznenadila ovim gestom

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 20:21 0

Ovo niko nije očekivao...

selin dion

Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga, ako se sudeći po pisanju medija, objavila je vest da je verena

Ovu vest je muzička diva otkrila francuskom premijeru Gabrielu Atalu na Olimpijskim igrama u Parizu.

U videu koji je Atal objavio na TikToku 28. jula, može se čuti kako Gaga predstavlja svog partnera Majkla Polanskog predstavlja kao "svog verenika" dok su zajedno pratili takmičenje u plivanju.

O ljubavnoj vezi između Gage i Polanskog počelo se pričati 2020. godine, kada su ih paparaci fotografisali kako razmenjuju nežnosti na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu. Nedugo zatim, tokom Super Bowl vikenda 2020. godine u Miamiju, njihova veza postala je javna.

Tada je Gaga na Instagramu podelila fotografiju sa Polanskimuz opis:

— Tako smo se zabavili u Miamiju.

U januaru 2021. godine, kada je Gaga nastupila na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena u Vašingtonu, Polanski je bio uz nju. Blizak izvor za američki People tada je rekao da je Gaga srećna sa Majklom i "zahvalna što ima njegovu podršku".

Kasnije te godine, Gaga je u intervjuu za The Hollywood Reporter retko komentarisala svoju vezu, posebno nakon što su njeni psi Koji i Gustav oteti tokom napada na njenog šetača.

—  Moji psi i čovek kojeg volim čine ceo moj život — izjavila je tada.

 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶 ♬ son original - Gabriel Attal

 

 

Komentari (0)
Loading