Džastin Timberlejk bio žrtva bahatog policajca? Isplivali detalji o policijskom službeniku koji je uhapsio slavnog pevača

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 20:00 0

Policajac koji je uhapsio Džastina Timberlejka navodno je na lošem glasu.

Džastin

PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Uz vest da je popularni pevač i glumac Džastin Timberlejk (43) uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, izašla je ovih dana i ona da ga mladi policajac koji ga je uhapsio nije ni prepoznao, ni po imenu, ni po izgledu, prenosi Daily Mail. Majkl Arkinson (23) pridružio se policiji u Sag Harboru pre svega tri meseca, a već je navodno stekao jako lošu reputaciju... 

Kako navodi Daily Mail, Majkl je već zaradio i ružan nadimak, 'mali crvenokosi kreten' - tako ga zovu meštani Hamptonsa, u kojem uglavnom žive bogataši. Najčešće zaustavlja automobile u pokretu, a vozačima daje kazne. Tako je napravio i s jednim piscem koji tvrdi da je tražio parking ispred restorana i polukružno se okrenuo. Arkinson ga je zaustavio. 

- Bio sam baš iznenađen zbog toga. Nije bilo nikoga na ulici, baš je to bezveze odradio. Osećao sam se da me zaustavio čisto zato da me zaustavi - ispričao je pisac za Daily Mail te dodao kako je, srećom, prošao samo s upozorenjem. Ipak, drugi put kada ga je zaustavio, mladi policajac nije bio blag. 

Pisac se vozio u blizini škole u Sag Harboru kada ga je policajac zaustavio jer je pričao na telefonu. 

- Stavio sam telefon na razglas, ali mi je bio u rukama, pokušavao sam mu to objasniti, a on mi je rekao da sam trebao koristiti Bluetooth! - rekao je pisac. Dodao je kako je mislio da će mu policajac 'progledati kroz prste', no dobio je kaznu od 145$ koju i dalje nije platio. 

- Mislim da je Džastin Timberlejk samo poslednja žrtva agresivnog policajca - rekao je. Poznatog pevača policajac je uhapsio pre nekoliko dana i odveo u stanicu. Iako se pevač branio da je 'popio samo jedno piće', u izveštaju policajca tvrdi da je vidno bio pod uticajem... Timberlejk će zbog toga morati i na sud krajem jula.

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading