Njena smrt je pod velom misterije: Glumica je umrla mlada, suprug je zlostavljao, a priča se i da je bio u vezi s njenom majkom

Vesti 10.06.2024 12:00 0

Poznata glumica je umrla u 32. godini posle upale pluća koja se danas lako leči, a živela je sa suprugom i majkom.

britani marfi

EPA

Holivudska glumica Britani Marfi je umrla mlada, u 32. godini, a pitanja o stvarnim okolnostima njenog preranog kraja i dalje intrigiraju mnoge ljude. Posle njene smrti, njen suprug se čudno ponašao. Osim što je preuzeo kontrolu nad njenim bogatstvom, ljudima je naplaćivao prisustvo na njenoj sahrani! Tako je sakupio novac i konačno uspeo da vrati dugove koje je napravio zbog kocke.

Njena smrt je mogla da se spreči

Britani Marfi je preminula 2009. godine, a uzrok smrti otkrio je tada mrtvozornik Ed Vinter, koji je podelio informacije s magazinom „People“. "Ova smrt je mogla da se spreči. Britani je planirala da poseti lekara, ali je nažalost preminula pre nego što je to učinila. Ovo je bio slučaj osobe s upalom pluća koja je bila anemična i pila je lekove", rekao je on.

britani marfi

Shutterstock

 

Ali Britani svoje poslednje dane nije provela na lečenju, već u porodičnoj kući sa suprugom Sajmonom Mondžekom i majkom Šeron Marfi. Naknadno je otkriveno da je njena soba bila izuzetno neuredna, puna lekova, tu je bio i aparat za kiseonik i prljave maramice svuda pored njenog kreveta. Lekari kažu da u njenom organizmu nisu pronašli tragove narkotika.

Nije smela da se druži s kolegama

Posle njene smrti, saznalo se da je suprug bio njen agent, menadžer i kontrolisao sve njene kontakte menjajući brojeve telefona i ograničavajući joj pristup telefonu. U pauzama na snimanjima filmova, morala je da sedi sa njim u kolima, nije smela da se druži sa kolegama niti da glumi u intimnim scenama. Još jedan jeziv detalj koji je zaprepastio mnoge jeste činjenica da ju je Sajmon oblačio poput lutke i sugerisao joj razne plastične operacije kako bi imala izgled koji se njemu dopada.

Britani i Simon

Shutterstock

 

Bio intiman sa njenom majkom

Kada je Britani umrla, on je preuzeo kontrolu nad njenim bogatstvom, a priča se i da je obmanuo i njenu majku. U dokumentarcu "Šta se dogodilo, Britani Marfi?" koji je snimljen posle njene smrti, otkriveno je da su Sajmon i Britanina majka bili veoma bliski, čak i previše za zeta i taštu. Posle Britanine smrti su zajedno radili fotografisanje, pa su se pojavile spekulacije da su bili intimni, što je pokrenulo teoriju o njihovoj eventualnoj umešanosti u smrt glumice.

Misterioznosti oko Britanine smrti je doprinela i činjenica da je u istoj kući, pet meseci nakon što je glumica umrla, pronađen mrtav i njen suprug Sajmon.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading