Nude joj putovanja, zovu na večere: Ovo je žena iz snova svakog muškarca, za njom su odlepili bogataši i poznati sportisti

Vesti 02.01.2024 15:42 0

Emili Pelegrini je model i viralna senzacija koja je prikupila više od 137 hiljada pratilaca na Instagramu za samo četiri meseca.

model

Printscreen/Instagram

Emili Pelegrini je model i viralna senzacija koja je prikupila više od 137 hiljada pratilaca na Instagramu za samo četiri meseca, a objave u kojima se pojavljuje u izazovnim izdanjima privukle su pažnju milionera i slavnih sportista.

Jedini problem? Emili nije stvarna osoba, već realističan proizvod veštačke inteligencije. Čovek koji ju je stvorio pomoću AI (veštačke inteligencije) na njenim je objavama zaradio više od 10 hiljada dolara za samo šest nedelja!

 

 

"Zamolio sam „ChatGPT“ da opiše ženu iz snova prosečnog muškarca. Dobio sam odgovor da je reč o devojci sa smeđom kosom i dugim nogama. Napravio sam je prema tom opisu. Hteo sam da bude dopadljiva, privlačna i što je moguće stvarnija", objasnio je.

Emili je ubrzo privukla pažnju i nekih bogatih muškaraca koji nisu bili svesni da šalju poruke devojci koja nije stvarna, piše „Dejli Mejl“.

"Preko poruka na Instagramu kontaktiraju je fudbaleri, milijarderi, MMA borci i teniseri. Oni misle da je stvarna, pozivaju je u Dubai, u skupe restorane", objasnio je njen neimenovani kreator.

 

 

Dodao je kako je Emili dobila poruku od jednog fudbalera iz Nemačke, koji je zatražio njen broj i napisao: "Kako je moguće da tako lepa dama nema dečka?" 

I dok se Emili provodi po svetu i "uživa" u luksuznim hotelima, osoba koja vodi njen profil ne živi glamuroznim životom. "Na početku sam radio 14 do 16 sati dnevno da bih shvatio koji su programi najbolji za njeno lice, telo i snimke. Sada radim osam sati dnevno. Ne izlazim često", otkrio je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading