Najlepši ili najgori dan? Mladoženja je na svadbi pozvao osmoricu prijatelja da ustanu i rekao nešto što je šokiralo sve

Vesti 01.01.2024 15:56 0

Umesto da uživa u dobrom provodu, jedan mladoženja je na svadbi prozvao nekoliko prijatelja, zamolio da ustanu, a onda je usledilo iznenađenje.

venčanje

Shutterstock

Za neke je venčanje najsrećniji dan u životu, za druge, nažalost, prilika za iznošenje prljavog veša, odnosno prozivku prijatelja koji su pre mladoženje imali priliku da spavaju sa - mladom.

Jedan britanski mladoženja je tako svoj svadbeni ručak iskoristio kako bi ponizio svoju izabranicu i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom dok su oni bili vereni.

Koliko god ta priča bila neprijatna, možda bi vremenom bila zaboravljena da je jedan od gostiju nije ispričao u televizijskoj emisiji Grahama Nortona, u kojoj se ljudi takmiče u pričanju anegdota iz života.

Šon je privukao pažnju govoreći o tome kako se sve odvijalo:

- Svi su počeli da držati zdravice, a onda je mladoženja ustao i rekao: "A sada ćemo odigrati jednu igru". Zatražio je od gostiju da ustanu i okrenu svoje tanjire naopako. Oni koji su pronašli crvenu nalepnicu na poleđini trebalo je da ostanu da stoje. "Dobro pogledajte ovih osam muškaraca. Oni su spavali s mojom ženom dok smo bili vereni i sada tražim da se naš brak poništi", rekao je mladoženja i napustio prostoriju.

Voditelj emisije i publika su Šonovu priču nagradili gromoglasnim aplauzom i ne razmišljajući o tome da li je priča istinita ili izmišljena.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading