"Nedostaje mi moj otac": Emotivna objava ćerke Brusa Vilisa, podelila omijenu fotku iz detinjstva sa slavnim glumcem

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 18:43 0

Glumcu je demencija dijagnostifikovana pre devet meseci, a kratko pre toga se povukao iz sveta glume jer se bori i sa afazijom, poremećajem govora

brus vilis

Printscreen/Instagram

Brusu Vilisu je demencija dijagnostifikovana pre devet meseci, a kratko pre toga se povukao iz sveta glume jer se bori i sa afazijom, poremećajem govora.

Fotografija je nastala kad je Rumer bila dete, a otac ju je držao u naručju. 

- Stvarno mi nedostaje moj otac danas - napisala je uz rasplakani emotikon. U komentarima joj se javila njena sestra Talula i napisala joj: "Volim te, sestro".

 

 

Talula je nedavno gostovala u "The Drew Barrymore Showu" gde je rekla kako je zahvalna što mu se stanje nije pogoršalo.

- Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo tražiti. Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno - rekla je.

 

 

Glumcu je demencija dijagnostifikovana pre devet meseci, a kratko prije toga se povukao iz sveta glume jer se bori i sa afazijom, poremećajem govora. O njemu danas brine njegova supruga Ema Heming i njihova deca, kao i bivša supruga Demi Mur i njihove ćerke.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading