Pretužno, on više ne liči na sebe! Brus Vilis se posle dugo vremena pojavio u javnosti, bolest je ostavila vidljive posledice

Jelena Vukelić Vesti 20.11.2023 17:21 0

O glumcu trenutno brinu njegova žena Ema Heming s kojom ima dve ćerke 11-godišnju Mabel i 9-godišnju Evelin.

Brus Vilis

EPA

Otkako mu je dijagnostikovana demencija, slavni glumac Brus Vilis sve se manje pojavljuje u javnosti. U jednom od njegovih retkih izlazaka, primetili su ga fotografi, pa se vidi kako se Vilis se vozio kroz susedstvo, u crnoj majici s kapuljačom na mestu suvozača u automobilu.

Da podsetimo, njegova porodica je ove godine saopštila da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD). To je neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje smetnje u ponašanju i i govoru.

Brus Vilis

Profimedia

 

 

Glen Gordon Karon, koji je kreirao sitcom "Moonlighting", posetio je glumca prošlog meseca. Njihovo prijateljstvo traje od 1980-ih kada je Vilis imao angažman u "Moonlightingu". Karon je rekao da ima osećaj da ga je 68-godišnji glumac prepoznao na tri minuta. Rekao je da ne komunicira previše, te da više ne čita, a pre je, iako nije želeo da se to zna, obožavao da čita.

- Sve te jezičke veštine više mu nisu dostupne, a ipak on je i dalje onaj stari Brus. Kad ste s njim, znate da je on Bruse i zahvalni ste što je tu, ali izgubio je onu radost življenja -  objasnio je Karon, a prenosi Dejli mejl.

O glumcu trenutno brinu njegova žena Ema Heming s kojom ima dve ćerke 11-godišnju Mabel i 9-godišnju Evelin.

Iako se razveo od Demi Mure, s kojom ima tri ćerke, 35-godišnju Rumer. 32-godišnju Skaut i 29-godišnju Talulu, ostali su u prijateljskom odnosu.

Ona je ispričala da je posle otkrića dijagnoze postala saosećajnija osoba te da kroz borbu sa stigmom i izolacijom koju bolest poput ove donosi, želi da bude primer svojim ćerkama.

-Nadam se da naša cela porodica može da pronađe radost u malim stvarima kako bismo proslavili sve što nam život pruža - rekla je Heming kojoj je važno da, baš zato što je njena porodica slavna, bude zagovornik onih porodica koje nemaju vremena, energije ili resurse da se zalažu za sebe.

Komentari (0)
Loading