Bila je MUZA Roberta Kavalija: Sanja Papić je jedna od PET najlepših žena na svetu, ljubavnu BAJKU joj je prekinula TRAGEDIJA od koje se nikada nije OPORAVILA

Vesti 06.02.2022 20:58 0

Sanja Papić je srpska manekenka, model i bivša mis Srbije i Crne Gore koja je na izboru za Mis sveta 2003. godine proglašena trećom pratiljom, a na izboru za Mis Evrope drugom pratiljom

Bila je MUZA Roberta Kavalija: Sanja Papić je jedna od PET najlepših žena na svetu, ljubavnu BAJKU joj je prekinula TRAGEDIJA od koje se nikada nije OPORAVILA

Profimedia

 

Sanja Papić je rođena je 25. juna 1984. godine u Novom Sadu. Sa pokojnim advokatom Dragoslavom Mišom Ognjanovićem ima ćerku Laru.

Karijeru modela započela je sa sedamnaest godina, a dve godine kasnije je izabrana da predstavlja tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju, a kasnije Srbiju i Crnu Goru na najvećem svetskom izboru lepote, piše Biografija.org.

Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklu pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina. Bila je zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita „Omega“, PR beogradskog Univerziteta Megatrend, te voditelj sportske emisije na Radio Televiziji Srbije. 

Kao jedna od pet najlepših žena na svetu prisustvovala je brojnim ekskluzivnim događajima poput Filmskog festivala u Kanu, raznih sportskih takmičenja i slično. Od juna 2015. godine je ambasador brenda „Nude Diamond“, jedne od najvećih kompanija koje se bave proizvodnjom dijamantskog nakita.

Sanja Papić je od decembra 2016. godine ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi.

Godine 2017. se udala za beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića, s kojim je iste godine dobila ćerku Laru. Ognjanović je ubijen 28. jula 2018. godine ispred njihovog stana na Novom Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Atentator je iz pištolja ispucao sedam metaka u telo advokata, te pobegao s lica mesta. Istraga o ovom slučaju još uvek je u toku, a motivi napada kreću se u više smerova – od teorije da su ga likvidirali pripadnici crnogorske mafije, do teorije da je to učinio neki od nezadovoljnih klijenata.

Ognjanović je sahranjen 1. avgusta na Novom Groblju u Beogradu, a sahranu su prisustvovale njegove kolege advokati, kao i brojni drugi građani. Sanja se od supruga oprostila rečima „Mili moj, najvoljeniji“.

 

 

Komentari (0)
Loading