Iznenadila sve, Britni Spirs se ponovo udala, ali... Objavila vesti na Instagramu, zabranila svima da komentarišu ovu njenu odluku

Nedeljko Tišanović Vesti 22.10.2024 11:38 0

Ovo znači samo jedno...

Britni Spirs

Shutterstock

Pevačica Britns već neko vreme iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama, a sada je posebno šokirala objavom da se ponovo venčala – ovog puta sama sa sobom. U bizarnoj objavi, Britni je nosila belu venčanicu sa velom i snimila video u tom izdanju.

Dan kada sam se venčala sama sa sobom. Vraćam ovo jer se drugima možda čini kao sramotno ili glupo, ali ja mislim da je to najbriljantnija stvar koju sam ikada uradila — napisala je ona.

Druge detalje nije otkrila, a isključila je komentare na objavi.

Podsetimo, Britni je tri puta bila u braku. Prvi put se venčala sa Džejsonom Aleksandrom 2004. godine, ali je brak poništen nakon samo 55 sati. Kako je ranije izjavila, venčala se jer je bila pijana i dosadno joj je bilo. Nakon toga, bila je u braku s Kevinom Federlineom, s kojim ima dvoje dece.

Ovaj brak trajao je od 2004. do 2007. godine.

Prošle godine, Britni se razvela od Sema Ašgarija nakon 14 meseci braka. Par se venčao u junu 2022. godine, a pre toga su bili u vezi pet godina.




Bonus video:

 


 

 

Komentari (0)
Loading