Nije mogla da veruje šta je dočekala: Buduća mlada dobila iznenađenje decenije, njen video je zaradio preko 5 miliona pregleda!

Vesti 17.04.2024 17:30 0

Bri je na kraju sakupila čitavu kesicu lepih poruka u kojima su mogle da se pročitaju čestitke, saveti i reči podrške...

žena

Printscreen/TikTok/brikunk

Dan venčanja je jedan od najlepših trenutaka mnogih devojaka, a ništa manje posebno nije ni devojačko veče, posebno kada u okruženju imate ljude koji znaju kako da učine da se osećate kao milion dolara. Dobra energije je uvek na prvom mestu.

TikTok influenserka Bri je to i dokazala objavivši video koji je istopio srca preko 5 miliona gledaoca na ovoj platformi. Dokazao je da na svetu još uvek ima dobrih ljudi.

Mlada je kraljica

Kada se buduća mlada, Bri zaputila ka Ostinu, u američkoj saveznoj državi Teksas, zajedno sa svojim drugaricama kako bi uživale u devojačkoj večeri, nije ni slutila kakvo je iznenađenje očekuje. Međutim, sve je shvatila kada je čula glas stjuardese preko razglasa avionu.

,,Ako ste se pitali, imamo kraljicu u avionu. Imamo mladu damu koja će se uskoro venčati", započela je ona.

 

@brikunk 🥹🥹🥹 my heart is full and now i have to go make a scrapbook with these. @Southwest Airlines you and flight attendant Dena are the best!!! #southwestairlines #bachelorette ♬ original sound - bri kunk

 

,,Ona je prava princeza i na putu je kao Ostinu da bi proslavila svoje devojačko veče," nastavila je stjuardesa, a potom uputila molbu svim damama koje su udate ili koje su bile udate.

Stjuardesa ih je, naime, zamolila da Bri ostave poruke ili savete po pitanju uspeha u braku. Ovo je prosto oduševilo Bri koja nije mogla da skine osmeh sa lica. 

Bri je na kraju sakupila čitavu kesicu lepih poruka u kojima su mogle da se pročitaju čestitke, saveti i reči podrške pred ovaj veliki korak u životu. Buduća mlada je takođe dobila krunu i lentu napravljenu od avionskih grickalica.

,,Srce mi je puno i sada moram da napravim spomenar sa ovim. @Southwest Airlines i stjuardesa Dena su najbolji!!!", napisala je Bri u opisu videa.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading