Maca im pojela jezik: Deca ovako nerviraju nastavnike na časovima, TikTok trend uzdrmao roditelje širom sveta

Vesti 22.03.2024 17:52 0

Nastavnik je svojim pratiocima pažljivo objasnio trend, tvrdeći da je pitanje postavljeno na njegovoj stranici više puta...

devojka

Printscreen/TikTok/victoriaaavilaaa

TikTok je mnogima omiljena aplikacija na telefonu, posebno u slučaju tinejdžer, jer je jedan od najjasnijih načina na koji saznaju vesti i uključuju se u nove trendove. Jedno od toga je „mewing“, nehirurški trend lepote koji tinejdžeri sada primenjuju u nastavi kao deo TikTok trenda.

,,Mewing" se sastoji od stavljanje jezika na gornji deo usne duplje kako bi definisali liniju donje vilice. Iako ideja zvuči primamljivo, nije poznato da ona zapravo ima efekta.

Na TikTok-u je podeljeno mnogo video snimaka, na kojima se vide deca pokazuju kako ne mogu da pričaju, a zatim pokazuju prema svojoj vilici. Taj gest bi trebalo da znači da ne mogu da odgovore na pitanje jer praktikuju ,,mewing". To je neverovatno urnebesno, ali mora da bude i veoma frustrirajuće za nastavnike.

 

 

Nastavnik na TikTok-u je rekao da je video da uglavnom dečaci koriste ovaj trend kao način da izbegnu odgovaranje na pitanja u razredu ili da jednostavno izbace svog instruktora iz petlje.

Nastavnik objasnio trend

Nastavnik je svojim pratiocima pažljivo objasnio trend, tvrdeći da je pitanje postavljeno na njegovoj stranici više puta. „U trendu je da kada neko priđe i postavi vam pitanje, posebno ako je u pitanju nastavnik ili roditelj, a vi ne želite da odgovorite na pitanje, vi im pokažete“, rekao je, pokazujući ,,mewing" tehniku.

 

@mr_lindsay_sped Replying to @Ohmygoodness Don’t let them hit you with the 🤫🤫🤫! 😂 This one is called #mewing and thisnis what it is! #genalpha #slang #genz #middleschoolslang #teach #teachersoftiktok #teacherfyp #highschoolteacher #middleschoolteacher #mewing ♬ original sound - Mr. Lindsay

 

Iako je frustrirajuće, tinejdžeri su se uvek praktikovali ponašanja koja su nepristojna i koja se graniče sa nepoštovanjem. Samo zato što je ovaj stigao sa TikTok-a ne znači da je nešto posebno. Pošto je ponašanje sada shvaćeno, važno je da roditelji, vaspitači i autoriteti pokušaju da vode dijalog sa tinejdžerima i izbegnu da se razbesne zbog njihovog ponašanja, jer je to verovatno ono što traže, piše Hola!.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading