Ne valja ni kad su predugačke: Devojka ima najduže noge na svetu, ali ne može da nađe dečka!

Vesti 09.04.2024 09:38 0

Zbog svoje visine, Maci ima mnogo problema, a jedan od njih je i taj što ne može da nađe dečka.

devojka

Printscreen/TikTok

Amerikanka Maci (21) ima najduže noge na svetu i zbog toga nailazi na razne probleme. Ona je visoka 208 centimetara. Desna noga joj je duga 134 centimetra, dok je leva oko pola centimetra kraća i tvrdi da je zbog toga izložena raznim komentarima ljudi, kao i da ima problem da nađe dečka.

"Ljudi me upoređuju s likovima iz horor filmova“, žali se Maci. Ona je aktivna na društvenim mrežama, a na TikToku je prati preko 25.000 ljudi. Mada, ima onih koji joj pišu ružne komentare zbog visine. "Tebe bi bilo zastrašujuće videti u mračnom hodniku", jedan je takvih komentara koji je napisan ispod njenog videa.

U jednom videu koji je objavila, ispričala je da momci izbegavaju da se ljube s njom u javnosti, jer im je neprijatno zbog visinske razlike. Nema sreće ni s pronalaženjem odeće koja joj pristaje. "Pantalnone moram da šijem po narudžbini, što košta oko 250 dolara za jedan par. Nemam mnogo novca pa zato imam samo dva para farmerica koje mi dobro stoje", objasnila je.

 

@maci.currin All imma say is walking on beat to a song that fast is hard #fyp #tallgirl #foryou #model #notamodel ♬ sonido original - Richard Ht

 

Ipak, Maci kaže da voli svoju visinu uprkos svemu. "Mrzela sam je kao dete jer je to bila jedina stvar zbog koje su me deca zadirkivala. Ali prednost je to što niko nije kao ja. Ja sam jedinstvena", zaključila je.

Njena misija je da podstakne žene slične visine da se ne stide svog izgleda, već da budu ponosne.

Komentari (0)
Loading