Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“

Vesti 27.03.2024 16:19 0

To je trebalo da bude njen najlepši dan u životu, a pretvorio se u noćnu moru i doveo do razvoda.

svadba

Shutterstock

Mlada koja se razvela posle samo dva dana braka, opisala je kako se njena svadba pretvorila u pakao na društvenoj mreži „Redit“. Ono što se dogodilo dovelo je do toga da se razvede.

Njen, sada bivši suprug, oduvek je bio sklon šalama, samo nije znao za granicu. Pred venčanje je primetila kako danima gleda šaljive snimke sa svadbi i upozorila ga da mu slučajno ne padne na pamet da uradi neku glupost na njihovom venčanju. Obećao joj je da neće izvoditi nikakve šale na njihov veliki dan, ali nije izdržao.

- U tim smešnim videima koje je gledao, između ostalog, bile su prikazane fotografije mlada u raznim sramotnim situacijama i to pred gostima. Odmah sam mu rekla da ne želim ništa slično na našem venčanju. Samo se nasmejao i rekao da ne planira tako nešto. Mislila sam da je to kraj, ali stalno sam ga hvatala u nekim šaputanjima s prijateljima. Odjednom je hteo da izabere fotografa za venčanje – napisala je ova žena.

svadba

Shutterstock

 

 

Kada je došao dan venčanja, sve je išlo po planu do trenutka kada je trebalo da sečemo tortu.

- Svi gosti su gledali kako sečem tortu, a fotograf je stajao ispred nas. Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako mi gura lice u tortu. Uništena mi je bila, ne samo šminka, nego i venčanica. Svi u prostoriji su se smejali, a moj suprug je bio najglasniji. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju za koju je moj suprug rekao: Ovo je sad naša fotografija s venčanja - nastavila je priču.

Bila je ponižena i iznervirana pa se okrenula i ošamarila ga svom snagom, nakon čega je uplakana istrčala iz sale. Želeći da se uveri da je dobro, njen dever je pojurio za njom.

- Otrčala sam do WC-a i plakala, kada sam čula njegovog brata kako me doziva da izađem. Dever je došao sa mojim suprugom i rekao kako suprug ima nešto da mi saopšti. On se tresao i izvinjavao mi se ne gledajući me u oči. Dever je rekao da me pogleda u oči i ponovo se izvini. On je to uradio. Zatim nas je dever odveo nazad u salu koja je iznenada postala vrlo tiha i većina naših gostiju je gledala u pod. Svečanost je prekinuta i razišli smo se. Dever me odvezao kući jer sam bila previše ljuta na supruga. Nisam mogla ni da ga gledam - dodala je.

svadba

Shutterstock

 

 

Došla je kući slomljena, plakala je i na kraju odlučila da se razvede.

- Suprug me je preklinjao da to ne radim jer je to bila samo šala. I njegova i moja porodica su stale uz njega govoreći da je smešno okončati brak zbog toga. Ali, ja na to gledam drugačije. Ako mi je uradio tako nešto uprsko mojoj molbi da to ne radi, i nakon što mi je obećao da to neće učiniti, onda zapravo ne mogu da mu verujem. Sigurno bi se i u budućnosti događale takve stvari, odnosno radio bi suprotno od onoga što mi obeća i ne bi ga bilo briga kako se ja osećam zbog njegovih odluka - pojasnila je žena svoju odlulu da se razvede samo dva dana posle venčanja.

Komentari (0)
Loading