Ljudi se danima svađaju ko je u pravu: Dva dečaka su u parku gurnula devojčicu, žena je zgrožena onim što je rekla njihova mama

Vesti 08.04.2024 17:11 0

Normalno je da se deca sporečkaju dok se igraju u parku, a roditelji bi trebalo da im daju primer svojim ponašanjem, ali nije uvek tako.

mama i ćerka

Shutterstock

Na internetu se danima vodi rasprava o događaju koji se desio u jednom zabavnom parku u Srbiji. Dva dečaka su gurnula devojčicu koja je bila u autiću na žetone i ona je pala na beton. Njena majka je šokirana onim što je rekla majka dečaka tom prilikom i to je objavila na društvenoj mreži „X“, na kojoj se danima već raspravlja o ovom događaju.

"Ja sam im prišla i rekla da ne smeju da guraju decu i da je mogla da se povredi, da bi mi prišla prepodobna mamika i rekla mi: 'Pa neka ih, treba i ona da se čeliči'", napisala je majka devojčice.

Reči majke šokirale su je više nego ponašanje dečaka koji su se jedan drugom obraćali ružnim rečima kao da su im to najnormalniji nadimci. Šokirani su bili i drugi korisnici te društvene mreže koji su se uključili u diskusiju.

 

 

"Da odraslu osobu neko gurne i ona padne, odmah bi zvali policiju. Ne razumem zašto ne zovemo policiju kad su deca u pitanju", pita se jedan muškarac.

"Ako si blizu, odvedeš dete kući, vratiš se, bez reči priđeš njihovoj majci, zvekneš joj jednu šamarčinu i odeš bez reči. Neka se svi čeliče", sarkastičan je drugi čovek.

"Bez zezanja, zbog takvih budala morate da čeličite dete", "Treba tući roditelje, a ne decu", "Doslovno su igrališta za decu postala divljina", ređali su se komentari zapanjenih ljudi.

Komentari (0)
Loading