Sve je isto kao nekada: Melanija opet ne da ruku Donaldu, evo šta kaže stručnjak za govor tela

Vesti 08.04.2024 15:49 0

Melanija Tramp se pojavila zajedno sa suprugom Donaldom Trampom na jednom događaju.

melanija tramp

Profimedia

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms je analizirala ponašanje Melanije i Donalda Trampa na jednom događaju, na kome Melanija opet nije htela da dozvoli da je suprug Donald uhvati za ruku. Ona kaže da Melanija nije očekivala ili je izbegavala pokušaj supruga da se drže za ruke tokom zajedničkog pojavljivanja, piše „Miror“.

Njih dvoje su bili na događaju koji su organizovali milijarder Džon Polson i njegova verenica Alina de Almeida u njihovom domu u Palm Biču na Floridi. Melanija je, kao i uvek, izgledala savršeno, u dugoj haljini svetloljubičaste boje, sa cvetnim dezenom samo u donjem delu i oko rukava.

melanija tramp

Profimedia

 

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms je zapazila kontrast kad je u pitanju govor tela Melanije i Donalda. Primetila je, kako kaže, neke "nezgodne trenutke" kojih je "uvek bilo" kad su njih dvoje u pitanju. "Tramp voli da joj šapuće na uvo i čini se da ceni to njihovo neobično razmenjivanje nežnosti, dok Melanija s druge strane više drži do elegancije te će čak i odbiti Trampovu pruženu ruku, kao što smo to i u prošlosti često viđali", dodala je.

Primetila je i da je Tramp ponovno hteo da Melaniju uhvati za ruku, na šta je ona, čini se, odgovorila s malim zakašnjenjem. "Melanija se smeši i pozira poput prve dame s gostima, dok se Tramp naginje preko njih i pokušava da se našali", objašnjava stručnjak za govor tela.

"Prilikom Melanijinog dolaska, njen izraz lica izgleda prilično ljuto, a kad joj je Donald pružio ruku kako bi uhvatio njenu, što izgleda kao naglašen gest „najave“, njena ruka je u džepu pa mu je pruža sa zakašnjenjem. To sugeriše da, ili nije očekivala držanje za ruku koje je usledilo ili ga možda izbegava", dodaje ona.

Komentari (0)
Loading