10:53 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
10:20 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
11:59 Ispovesti Mlađi brat ga zove tata: „Čuvam ga od kada je imao četiri meseca, jer smo ostali sami, ne mogu da mu kažem istinu“
21:52 Porodica Tuži ženu zbog para na lutriji: Dobila premiju na grebalici, pokupila stvari i odmah ostavila muža!
10:59 Porodica Merima je muslimanka i slavi Uskrs: „Ako ima dovoljno ljubavi, nije važno da li se krstiš ili klanjaš“
12:10 Ispovesti „Šta treba da uradim da me uhapsiš?“ Ona je najpoznatija policajka na svetu, a mnogi kažu i da je najzgodnija
09:38 Porodica Ne valja ni kad su predugačke: Devojka ima najduže noge na svetu, ali ne može da nađe dečka!
17:11 Porodica Ljudi se danima svađaju ko je u pravu: Dva dečaka su u parku gurnula devojčicu, žena je zgrožena onim što je rekla njihova mama
13:28 Porodica Dirljiva scena je raznežila milione ljudi: Devojčica je prvi put videla svoju mlađu sestru, pogledajte šta je uradila
20:25 Porodica Porodila se dva puta u roku od 22 dana: Mlada majka je preživela pravu agoniju, zbunila je čak i lekare
16:18 Ispovesti Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu