„Pripremam se za onaj svet“: Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi

Vesti 02.04.2024 15:18 0

Ima rak četvrtog stadijuma koji se proširio na kosti. Lekari su joj prognozorali još nekoliko godina života.

šenon doerti

Profimedia

Američka glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi Brende u seriji „Beverli Hils“, živi s rakom četvrtog stadijuma, a u svom podkastu je otkrila kako je počela da prodaje svoju imovinu da bi "olakšala život svojoj mami kad umre".

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem pre nje - iskreno je izjavila 52-ogodišnja glumica. - Ne želim da ima hrpu stvari kojih mora da se reši... Ne želim da ima četiri skladišta puna nameštajem - objasnila je.

šenon doerti

Shutterstock

 

Glumica je nedavno otišla u svoj dom u Tenesiju, kako bi spakovla svoje stvari nakon što je odlučila da odustane od sna o životu na imanju i udomljavanju konja, piše „Page Six“.

- Bile smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala... Bilo je jako teško i emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, kuću za sebe i kuću za mamu i zatim proširim štalu – rekla je Šenon. - Osećala sam se kao da odustajem od sna... Znači li to da odustajem od života? - preispitivala je svoje postupke.

šenon doerti

Shutterstock

 

Šenon pokušava maksimalno da uživa u životu koristeći novac koji je zaradila prodajom stvari za finansiranje zajedničkih trenutaka sa mamom. Njoj su lekari prvi put dijagnostikovali rak dojke 2015. godine, a 2023. je podvrgnuta operaciji mozga i terapiji zračenjem. Za časopis „People“ je rekla da joj se rak proširio na kosti, ostavljajući joj samo "još tri do pet godina života".

Komentari (0)
Loading