Nije znao gde se nalazi: Reakcija tate koji je saznao da mu je žena trudna sedmi put pokorio mreže

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 19:00 0

Reakcija ovog tate na test za trudnoću je neprocenjiva

Reakcija tate

Printscreen/TikTok

Parovi koji pokušavaju da dobiju decu ne mogu da zamisle ništa bolje od pozitivnog testa za trudnoću. Međutim, oni koji ne nameravaju više da proširuju svoju prorodicu možda neće biti toliko oduševljeni kad saznaju srećnu vest. Baš tako je reagovao tata Džoš Džons kada je saznao da je njegova supruga sedmi put trudna. Na njegovom licu su se izmenile se sve emocije - sreća, šok i strah.

Video je skupio 38 miliona pregleda na TikToku, ali ispostavilo se da nije sve kao što se čini jer se Džošova supruga, koja se porodila pre šest nedelja, samo našalila s njim.

"Znam da je ponekad malo dramatičan, a ova reakcija bila je neprocenjiva." rekla je Obri za Newsweek.

 

@whataboutaub Fun fact! You can test positive for pregnancy 5 weeks after birth. @Josh Jones #surprise #marriedlife #couplegoals #airuppartner #prank ♬ original sound - Aubree Jones

 

 

Obri u viralnom snimku ulazi u kuhinju sa bebom u naručju i na kuhinjski pult baca test za trudnoću. Njen 33-godišnji suprug u tom trenutku pije vodu i, kada ugleda test, od šoka ispljune vodu iz usta. 

Nakon prvobitnog šoka, sa osmehom na licu upita suprugu: "Šta je ovo?"

Sumnjajući u test, otvara ga kako bi pokušao da namiriše mokraću, pa skoči i sedne na peć koja je očito vruća. Nakon što je opekao zadnjicu, odskočio je na pod.

"Volimo da se šalimo i uvek pokušavamo da nasmejemo jedno drugo. Još uvek se prilagođavamo na život sa šestoro dece. Ovaj test je bio samo šala, a još uvek smo neodlučni oko sedmog deteta. Možda jednog dana", poručila je Obri. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading