"Da li si ti ženo normalna?": Mama došla u teretanu sa bebom, ono što je uradila je sve ostavilo bez teksta

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 12:40 0

Jedna mama je na Instagramu podelila video u kojem je pokazala da je otišla u teretanu sa svojom malom bebom.

Mama i beba u teretani

Printscreen/Instagram

Jedna mama je na Instagramu podelila video u kojem je pokazala da je otišla u teretanu sa svojom malom bebom. Dok je ona vežbala, beba je ležala nedaleko od nje na prekrivaču, a video je ubrzo postao viralan s više od 25 miliona pregleda.

Na snimku se vidi mlada majka koja odrađuje svoje vežbe u teretani, a njena šestomesečna beba leži na strunjači u teretani. Ono što je naljutilo i zabrinulo mnoge koji su pogledali video jeste činjenica da se beba ne nalazi u sedištu ili nekom drugom proizvodu koji bi osigurao bolju sigurnost deteta.

 

 

 

U komentarima ispod viralnog videa javilo se nekoliko hiljada ljudi, a mnogi su odlučili da iskažu svoje nezadovoljstvo odlukom ove majke.

"Nisi mogla samo da uzmeš auto sedište ili nosilicu? Ja nikad ne bih dovoljno verovala nekome da mi slučajno ne stane na bebu", "Ja nemam decu, ali ovo mi izgleda kao luda ideja", "Ovo je takva ludost. Dovodiš dete u opasnost", "Postoji puno vežbi koje možeš raditi kod kuće, a da ne dovodiš dete u opasnost. Daj malo bolje razmisli", "Razumem da ne želiš da prestaneš da vežbaš nakon što si rodila, ali ovo stvarno nije sigurno", neki su od komentara ispod videa.

Nekim je komentatorima ova ideja bila simpatična i našalili su se da je i beba trebala da odradi jedan set vežbi, a ne samo ležati i posmatra šta se događa oko nje. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading