"Priznajem da više volim mlađu ćerku": Izjava majke razbesnela internet, jedno ne mogu da shvate

Vesti 27.09.2023 16:42 0

Tabu izjava majke...

Majka i ćerka

Shutterstock

Svi znamo da je jedno od najvažnijih neizrečenih pravila roditeljstva da nikada ne birate favorite među svojom decom. Međutim, ponekad ćemo priznati da ima trenutaka kada jedno dete iskušava naše strpljenje, a drugo je anđeo. Obično je to prolazan trenutak, ali ne i za anonimnu mamu koja je odlučila da progovori da daje prednost svojoj mlađoj ćerki u odnosu na starije dete.

Kako piše Mirror, majka je deci promenila imena kako bi zaštitila njihov identitet. Svoju stariju ćerku Gemu (10) opisala je kao posebno tešku, dok je sedmogodišnja Aurora "dete koje ne pravi probleme, voli da uči i uvek se trudi da usreći roditelje".

Majka i dete

Shutterstock

 

 

„Priznajem da više volim mlađu ćerku. Starija je tako izbirljiva i pravi probleme ako skuvam nešto što nije na njenoj veoma ograničenoj listi. Ona nema osećanja prema meni, nismo uopšte u rodu“, ona napisao.

„S druge strane, Aurora je divna. Džema se stalno žali da sam ja uvek na Aurorinoj strani i da sve krivi na nju. Nedavno je imala bes jer ja favorizujem Auroru. Moj muž takođe misli da sam nepravedna, ali to je prilično čovek da preferira Auroru s obzirom na okolnosti. Da li sam u pravu?" pitala je korisnike Reddit-a.

Većina je zgrožena njenim priznanjem i ističe da je nepravedno.

„Obe devojčice su vaša deca. Nijedna zdrava majka ne bi rekla da voli jedno dete više od drugog“, „Bezuslovna ljubav znači da voliš podjednako, bez obzira na sve. Ti si roditelj, a ona dete“, rekli su.

 

Komentari (0)
Loading