Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA

Naj žena Vesti 13.10.2021 12:15 0

Mlada žena je priznala da je njen partner spavao sa njenom majkom. Izdata, bila je u to vreme u bolnici, gde je čekala da se porodi. Snimak na TikToku ima više od 12 miliona pregleda

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA

Printscreen/TikTok

Alisa-Mae, mama petogodišnje Lili-Rose i trogodišnjeg Flina, objavila je šokantno priznanje na društvenim mrežama. Otkrila je da je dečko sa kojim je provela sedam godina spavao sa majkom.

21-godišnja Engleskinja iz Vorikšira rekla je da se zbližavanje majke i tadašnjeg partnera dogodilo dok je bila u bolnici, rađajući sina. Od tada, Alisin video zapis je pregledan skoro 12 miliona puta. Popularnost snimka navela je tiktokerku da podeli detalje priče. Objasnila je i da je raskinula sa čovekom koji ju je prevario.

- Početak veze sa mojim bivšim bio je neverovatan. Bilo je romantično, nismo mogli jedno bez drugog. Ali onda je postalo toksično. Počeo je da me vara, ali ja sam bila glupa i stalno sam mu opraštala, verovala sam da se promenio svaki put - objasnila je Alisa.

- Nekada je plakao i molio me da ostanem. Bilo mi ga je žao. U februaru 2018. bila sam hospitalizovana zbog kontraakcija. Zvala sam ga nekoliko puta, ali se nije javljao. Konačno sam se porodila i to bez njega - rekla je tiktokerka.

 

@alyssa_mae1320

This actually happened 😂🤦🏻‍♀️🤮

♬ My Mom - Eminem

 

Izdaja voljenih

Žena je dodala da ju je dečko sledećeg dana posetio u bolnici. Njegovo ponašanje je bilo sasvim normalno. Alisa nije primetila ništa uznemirujuće i uskoro su se zajedno vratili kući.

- Saznala sam za to nakon dve godine. Komšinica mi je pokazala snimke sa kamere na kojima je moja majka neprestano ulazila i izlazila iz moje kuće dok ja nisam bila tamo. To mi je pokrenulo crv sumnje - objasnila je ona.

Alisa je saznala istinu na bolan način.

- Našla sam poruke od svoje majke i bivše, uključujući gole fotografije, detalje i datume. Suočila sam se s njim i priznao je - rekla je ona.

Prekid kontakta

Žena je priznala da se osećala izdanom i prevarenom. Odlučila je da se distancira i od svog partnera i od majke.

- Nikada se nisam osvrnula i to je najbolje što sam učinila za sebe - zaključila je.

Alisa-Mae je upoznala novog partnera sa kojim je nedavno zatrudnela. Treće dete rodiće se sledeće godine.

- Moj savet svima koji su prošli kroz slične stvari - nemojte biti budala, pazite na sebe - apelovala je na sve pratioce.

- Znam da voliš tu osobu, ali ona se nikada neće promeniti i nastavićeš da se povređuješ. Stavi sebe na prvo mesto, moraš da znaš koliko si vredna - dodala je ona.

Komentari (0)
Loading