Muž me je PREVARIO: Evo zašto je to najbolja stvar koja mi se ikada desila

Vesti 18.03.2023 21:10 0

Čeriti (45) i Met Krejg (40) iz SAD upoznali su se u crkvenom kampu kao tinejdžeri. Nekoliko godina kasnije venčali su se, a 2012. je saznala da joj je muž neveran.

Muž me je PREVARIO: Evo zašto je to najbolja stvar koja mi se ikada desila

Printscreen/Facebook

Prevario ju je sa koleginicom. Iako to nije odmah znala, imala je snažan osećaj da ima ljubavnika, što su potvrdile i sms poruke koje je pronašla u njegovom mobilnom telefonu. Ona mu je ljutito dala do znanja da sve zna, a on nije imao drugog izbora nego da sve prizna.

Imao je jaka osećanja prema drugoj ženi, ali ipak nije želeo da izgubi ženu i decu. Odlučio se na drastičan potez – dao je otkaz, samo da bi pobegao od ljubavnice, i promenio broj telefona. Obećao je Čeriti da će početi ispočetka, a ona je odlučila da mu pruži još jednu šansu.Ali nije sve išlo tako glatko odmah. Nakon što je saznala za aferu, razdvojili su se, a ona je preuzela brigu o njihovoj deci. Mislila je da mu to nikada neće oprostiti, sve do jednog Dana zaljubljenih kada su se ponovo spojili.

Razgovarali su, prošli terapiju za parove i ponovo počeli da se zabavljaju. - Ova afera se pokazala kao najbolja stvar koja se ikada dogodila našem braku. Sve se raspalo, bili smo toksični i nezdravo raspoloženi. Ceo naš svet se srušio. Ne možete baciti bombu na svoj dom i otići nepovređeni. To je postalo veoma lično putovanje. Sada smo srećniji nego ikad - rekla je ona.


- Pre nego što sam otkrila aferu, bili smo srećni u braku i dobri prijatelji. Ali uprkos tome, postala sam toliko sumnjičava da sam počela da pratim svaki njegov korak dok sve nije eskaliralo – prisetila se ona. Met je direktor marketinške kompanije i priznaje da radi preko 60 sati nedeljno u veoma stresnom položaju.- Više sam vremena provodio na poslu nego sa porodicom. Borio sam se između porodice i snova o muzičkoj karijeri. Nisam želeo da izgubim porodicu, a ni tu drugu ženu nisam hteo da povredim - rekao je on. Da bi nastavili zajednički život morali su da se razdvoje godinu dana i oboje rade na sebi. Otkrila je da ima problema sa zavisnošću od njega i nesigurnošću.

Nije shvatala koliko je nesrećna sve dok nije prošla kroz terapiju i saznala da zapravo koristi 'tihi tretman' (ne razgovara sa partnerom) kao vid kontrole i manipulacije. – Ta godina razdvojenosti dala nam je vremena da se oporavimo i učinimo sve da ponovo izgradimo međusobno poverenje. Ovaj proces je zaista pomogao našoj porodici. Sada potpuno razumem njena osećanja i mogu da budem otvoren sa njom - rekao je on. - Provela sam bezbroj sati postajući bolja verzija sebe - nastavila je Chariti. Naučili su da budu strpljivi i da se razumeju, prenosi The Star.
 
Komentari (0)
Loading