"Napravio je DETE drugoj dok je bio sa mnom u VEZI:" Saznala je ISTINA ali se ipak odlučila na OVAJ korak i sve stavila na razmišljanje!

Vesti 02.05.2023 15:30 0

Anonimna devojka je poslala pismo tarapeutkinji

kafa

Shutterstock

Pre otprilike tri godine ostavila sam svog dugogodišnjeg dečka nakon što sam saznala da me je prevario i da je ta žena zatrudnela. Iako mi afera nije bila potpuno iznenađenje jer je varao i pre, trudnoća me je šokirala i nisam više mogla da se zamislim s njim u vezi, pa smo raskinuli, ispričala je devojka anonimno u pismu terapeutkinji "Mirror" Kolin.

On je, kaže, ubrzo završio i tu vezu s drugom ženom, ali je ostao u kontaktu sa zajedničkim sinom i koliko ona vidi, dobar je tata.

- Sreli smo se pre nekoliko nedelja i od tad razgovaramo i povremeno se nađemo. Oboje smo slobodni i neizbežno je razgovor došao na to da pokušamo ponovo. Nedostajao mi je i nikad nisam prestala da ga volim, ali mrzim ono što je učinio meni i našoj vezi - rekla je, ali nakon nekog vremena je ipak odlučila da opet proba da bude s njim.

- Nisam sigurna da je to bila dobra odluka, čak nikom nisam ni rekla da me ne osuđuju jer sam mu oprostila, jesam li pogrešila? - pitala je.

- Očito je da ga voliš i da te vodi srce, a ne razum - odgovorila je terapeutkinja dodavši kako sad on mora da dokaže da je vredan njenog poverenja i shvati da mu je ovo zadnja prilika".

- Mislim da se sa serijskim neverstvom, jer mu nije prvi put da vara, treba ozbiljno pozabaviti, po mogućnosti sa psihologom ili savetnikom - zaključila je.

 

Komentari (0)
Loading