10:05 Ispovesti Žena zatekla muža i majku u spavaćoj sobi: Tajna afera trajala 22 godine, a sad im priredila paklenu osvetu, koju će pamtiti do kraja života
14:27 Ispovesti Tura ta turom, često nisam znao ni koji je dan: Jovica iz Kruševca 12 godina vozi kamion da otplati stambeni kredit, a onda je saznao ženinu tajnu
13:22 Ispovesti Moj muž je otišao sam na svadbu prijatelja: Kad sam videla slike sa proslave, samo što se nisam onesvestila!
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
16:09 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla je nešto sto puta gore
12:36 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
12:36 Porodica Mesecima je varao trudnu ženu: Kada joj je priznao zašto je to uradio, dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
12:55 Ispovesti Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:58 Ispovesti Crna ženo, gde će ti duša: Lagala da ima rak i tražila pare za lečenje, evo na šta je trošila dobijeni novac!
12:45 Ispovesti Zbog detalja na fotografiji Natalija je shvatila da je muž vara: "Žene, otvorite oči, ova sitnica ih odaje!"
22:00 Horoskop Sreća je vaša: Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove u četvrtak, 22. maja, stiže im prilika koja se ne propušta
21:32 Poznati Srpkinje odlepile za Francuzom: Plavi lepotan zavodi sve pred sobom, a tek kako kuva, to još niste videli
21:00 Zdravlje Zaboravite na nadutost: Nekoliko jednostavnih navika rešavaju neprijatnu pojavu, jedna je važnija od hrane
20:31 Lepota i Moda Cvetne haljine su uvek moderne: Ovog proleća biramo opuštene i lagane modele, a njihovi detalji su nas ostavili bez daha
19:59 Dom i saveti Srpkinje se kunu u ovu metodu: Ostavlja prozore blistavo čistim, obratite pažnju na 3 stvari
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije