18:45 Ispovesti Ovog čoveka mrze sve žene sveta: Evo šta je uradio svojoj supruzi i izazvao skandal neviđenih razmera
15:20 Ispovesti Istina izletela na slavi: Drago iz Paraćina 12 godina odgajao bratovo dete misleći da je njegovo, trenutak pijanstva srušio mu svet
10:05 Ispovesti Žena zatekla muža i majku u spavaćoj sobi: Tajna afera trajala 22 godine, a sad im priredila paklenu osvetu, koju će pamtiti do kraja života
14:27 Ispovesti Tura ta turom, često nisam znao ni koji je dan: Jovica iz Kruševca 12 godina vozi kamion da otplati stambeni kredit, a onda je saznao ženinu tajnu
13:22 Ispovesti Moj muž je otišao sam na svadbu prijatelja: Kad sam videla slike sa proslave, samo što se nisam onesvestila!
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
16:09 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla je nešto sto puta gore
12:36 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
12:36 Porodica Mesecima je varao trudnu ženu: Kada joj je priznao zašto je to uradio, dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
12:55 Ispovesti Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
15:15 Dom i saveti Kada je bolje zalivati cveće tokom vrućina – ujutru ili uveče, prskalica ili crevo? Samo jedno je ispravno, a mnogi greše
14:47 Horoskop Ovo je najnesrećniji znak horoskopa: Budućnost im je uvek crna, sve im smeta, sami su sebi najveći neprijatelji
13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
13:30 Dom i saveti Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina
13:06 Lepota i Moda Ako ćete ovog leta da kupite jedan par sandala, neka to budu ove: Možete da ih nađete i za 2.500 dinara