18:40 Porodica Postoje razlike kada je u pitanju žena koja vara: Zlata vredni saveti Vladete Jerotića, evo kako da ispravno postupite
11:45 Porodica Dragi svi, muž me vara sa tatom: Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka
14:46 Ispovesti Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!
12:59 Ispovesti Mesecima je varao trudnu ženu sa koleginicom: Kada joj je priznao zašto je to uradio dobio je titulu najvećeg bednika na svetu
14:24 Poznati "Varao sam samo zbog akcije, zbog tog osećaja": Šokantno priznanje bivšeg muža Kloi Kardašijan zašto joj je slomio srce
14:19 Ispovesti Kako je dolijao sultan Milivoje iz Lopardinaca: Kozmetičarka Jelena otkrila klijentkinjama da dele istog dečka, nastao haos
20:20 Porodica Muškarac koji vara uvek kupuje ovaj poklon: Prodavačica rešila misteriju njihovih spletki, jasno je kao dan!
17:29 Ispovesti "Ne želim da vas traumiram detaljima": Žena ispričala kako je otkrila muževljevu prevaru, njeno iskustvo je poput filmske priče
10:52 Ispovesti Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?
13:01 Poznati Viktorija konačno progovorila o Dejvidovoj prevari: "Svi su bili protiv nas, duša mi se cepala"
16:04 Lepota i Moda Frizer svetskih zvezda savetuje: Primenite ove trikove i kosa vam neće biti naelektrisana tokom zime
15:42 Zdravlje Rani znaci multiple skleroze: Upozorenja koja se pojavljuju do pet godina pre dijagnoze
15:16 Zdravlje Doktor upozorava: Ovaj predmet u kuhinji niko ne pere, a na njemu najčešće živi salmonela
14:57 Dom i saveti Skupo će da nas košta: Majstor otkrio 8 stvari koje nikako ne smeju da završe u odvod od sudopere
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
13:56 Ispovesti "Mrzim muškarce koji nemaju pare": Priča ove Beograđanke, koja živi 200 na sat, će vas razbesneti