11:20 Ispovesti Supruga iz pakla na najokrutniji način prevarila muža: Ne, nije u pitanju preljuba, već nešto mnogo morbidnije...
11:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
11:13 Porodica Žene koje ovako izgledaju najviše varaju: Zapanjićete se, ovo vam ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima
10:30 Porodica Na sve su spremne: Ženama je prekipilo, pa su smislile plan kako da se muškarcima osvete za prevaru, rešenje je u neseseru
18:41 Porodica Smislila trik za otkrivanje švalera: Žene su oduševljene, odmah počele da ga primenjuju!
20:05 Ispovesti Na ulici saznala da je muž vara, slomio joj srce naočigled prolaznika: Za 2 minuta je uspeo da uništi 8 godina ljubavi
19:53 Ispovesti Advokat za razvod tvrdi iz iskustva: Muškarci koji rade ova 3 posla skoro nikada ne varaju!
08:40 Ispovesti Ovo nikome ne bi palo na pamet: Raspitivala se što je njena mačka promenila boju, pa saznala da je muž vara!
11:15 Ispovesti "Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke
09:05 Porodica Otkrijte da li vas vara: Trik sa predmetom koji svakodnevno koristimo će automatski pokazati njegove namere, jasno je kao dan
16:40 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovorali smo 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
14:14 Ispovesti Muž me prevario sa devojkom mlađom od naše ćerke: ‘Način na koji su se upoznali mi se gadi’
16:08 Zdravlje Doktor Kovčin upozorava: Rak u Srbiji uzima danak, svake godine 42.000 obolelih, a evo gde je najkritičnije
15:59 Ispovesti Niko više ne jede Dubai čokoladu: Sada je hit čokolada s kosom i odmah se rasproda iako izgleda grozno i preskupa je!
15:10 Poznati Nekada muzla krave, a danas je jedna od najuspešnijih žena na svetu: Muškarci joj bukvalno padaju na kolena, a nije joj oduvek bilo lako
14:59 Ispovesti Napustila je sve i udala se za Turčina: Kad je upoznala Turkinje, pao joj mrak na oči