Kada im je tata PREVARIO mamu, dve sestre su se OVAKO osvetile: "Ovo je najmanje što smo uradile, one je UNIŠTILA našu porodicu"

Vesti 17.03.2023 20:30 0

Tata je prevario mamu, a ovako smo se sestra i ja osvetile njegovoj ljubavnici

Kada im je tata PREVARIO mamu, dve sestre su se OVAKO osvetile: "Ovo je najmanje što smo uradile, one je UNIŠTILA našu porodicu"

Printscreen/TikTok

TikTok sada ima pregršt zanimljivih životnih priča, a ova je jedna definitivno od tih. Naime jedna devojka je ispričala kako su se ona i njena sestra osvetile tatinoj ljubavnici, s kojom je prevario njihovu majku. 

Liberti je otkrila da su neke od njihovih "osvetničkih“ metoda uključivale korišćenje njene četkice za zube kako bi očistile kuću i dodavanje lepka u njene omiljene kozmetičke proizvode, prenosi "The Sun". 

Devojke su takođe rekreirale kultnu scenu iz filma "Opasne devojke“, tako što su joj sekle dizajnersku odeću.

- Evo nekoliko genijalnih stvari koje smo moja starija sestra i ja učinile da se rešimo jedne od tatinih devojaka - rekla je ona.

- Dakle, samo mala pozadinska priča. Moj tata je varao moju mamu s ovom ženom koja je, iznenađujuće, bila mlađa žena. Naravno, svi oni to rade. U svakom slučaju, meni i mojoj sestri se ta devojka se nije sviđala jer ona nije podnosila nas, iako joj mi za to u početku nismo dale razlog. Bile smo i previše dobre prema njoj s obzirom na to da je svesno ušla u vezu s oženjenim čovekom i uništila našu porodicu - rekla je. 

- Prvo se pretvarala da smo joj drage, a onda bismo je čule kako viče na tatu, govoreći mu da želi da idemo kući, iako smo doletele u drugu državu da ga vidimo. O da, napustio je zemlju kako bi živeo s njom. Dakle, već smo se osećale nepoželjno u stanu vlastitog oca, što jednostavno nije bio lep osećaj, pa smo morale da preuzmemo sve u svoje ruke - dodala je. 

Takođe je ispričala i da su ona i sestra u ženine bočice s lakom za nokte stavile hrpu lepka, tako da uopšte više nisu bili za upotrebu. Njena iskrenost privukla je veliku pažnju  na internetu, pa je tako njen video brzo prikupio više od pola miliona pregleda.

 

 

Komentari (0)
Loading