Frizura koja će vas pretvoriti u morsku sirenu: Dženifer Aniston novim imidžem "oživela" letnji hit

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 13:15 0

Dženifer Aniston privukla je pažnju fanova frizurom koja je savršena za leto.

Dženifer

AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Malo koja frizura je postala toliko ikonična kao što je popularna "Rejčelka", koju je proslavila glumica Dženifer Aniston u megapopularnoj seriji "Prijatelji".

27 godina kasnije ona i dalje privlači pažnju svojom predivnom kosom i kad god promeni imidž o tome se raspišu svi svetski mediji.

U januaru nas je na dodeli Zlatnih globusa oduševila s kosom ošišanom do ključne kosti koju je kasnije promenila u razigrane slojeve, a najnovija promena imidža privukla je pažnju na društvenim mrežama i inspirisala nas pravim letnjim lookom.

Prepoznatljivi "beach waves" ne samo da joj odlično stoje već su i idealna letnja frizura koju je lako rekreirati i savršeno će se uklopiti s letnjim haljinama, a deluju prirodno i opušteno.

Dženifer Aniston

Printscreen/Instagram

 

 

Možete ih postići na razne načine, a najjednostavniji način je da kosu podelite na dva dela, navlažite je i spletete u dve pletenice. Ostavite je tako minimalno tri sata, a idealno preko noći.

Kad raspustite pletenice iščešljajte se i uživajte u svojoj savršenoj frizuri i izgledu kao da ste se tek vratili s plaže.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading