Razbarušena elegancija: Frizure koje su apsolutni hit ovog proleća, brišu godine s lica

Slobodanka Ćorić Vesti 11.04.2024 13:28 0

Od klasične bob pa sve do talasaste frizure direktno s plaže. Ovog puta je nametnula još jedan trend koji je u određenoj meri naglasio povratak devedesetih

Elsa Anna Sofie Hosk

Profimedia

Najlepša trendi frizura je uvek ona koja zahteva vrlo malo truda, zar ne? U svakom slučaju, trendovi frizura poslednjih nekoliko meseci, poput pramenova ili ležernog francuskog ponija, slave prirodnost, a sada je stigao vrhunac: nedovršena kosa. Ovaj izgled izgleda kao da je prošlo mnogo vremena otkako ste poslednji put bili kod frizera, a ujutro niste ni koristili lak za kosu ili peglu.
Srećom, ovog proleća nam stiže najnoviji trend kada je reč o frizurama.

 

 

Što kraće, to bolje - parola je koja su već poznate dame primenila na svojoj kosi. Jedna od njih je manekeknka i influenserka Elsa Hosk, slatka plavušica koja je osvojila srca mnogih korisnika društvenih mreža. Uzor je ženama, njen stil je autentičan i pomno prati i plasira nove trendove. Zato nije nimalo začuđujuća činjenica da upravo ona donosi i brojne trendove frizura.

Od klasične bob pa sve do talasaste frizure direktno s plaže. Ovog puta je nametnula još jedan trend koji je u određenoj meri naglasio povratak devedesetih.

 

 

U pitanju je ekstremno kratka, "muška" firizura sa istaknutim šiškama, poznatija kao „pixie“ (piksi). Sličnu je devedesetuh nosila i glumica Meg Rajan po čemu je ostala prepoznatljiva. Na isti potez se nedavno odlučila i R&B pevačica Rijana koja je dugu kosu potpuno skratila. Ona je izabrala kratku „pixie“ frizuru sa šiškicama.

 

 

Ukoliko se odlučite na drastičnu promenu, vaše crte lica će doći do izražaja, dok se*sepil zrači iz vas. Međutim, jedina joj je mana što mora svakodnevno da se stilizuje. Olakšicu će vam donesti različiti gelovi i ulja za negu kose.

Komentari (0)
Loading