12:05 Poznati Dženifer Aniston sprema pravoslavno venčanje u Grčkoj: Partner joj deli iste korene, a odluku posvetila ocu
21:30 Poznati Frizura je proslavila: Žene se zbog glumice i nakon 30 godina šišaju ovako, a evo šta ona kaže na to
10:07 Poznati Dženifer Aniston godinama ovaj prah stavlja u kafu: Žene širom sveta saznale kako do kože bez bora
21:45 Poznati Oglasio se bivši muž Dženifer Aniston: Jasno je glumici dao do znanja šta misli o njenom novom dečku!
11:05 Poznati Dženifer Aniston zaljubljena do ušiju: Čestitala rođendan dečku ispod zajedničke fotografije, ljubav cveta!
18:19 Lepota i Moda Dženifer Aniston otkrila tajnu mišićavog tela u 57. godini: Ovo je njeno "tajno oružje" protiv starenja
12:44 Lepota i Moda Dženifer Aniston polugola: Zvezda pokazala duge noge, mini haljina je svima golicala maštu
20:59 Poznati Dženifer Aniston progovorila o borbi za bebu: „Već 20 godina pokušavam da postanem majka“
21:01 Poznati Bio je njena prva ljubav: Glumica i dalje plače kada se priseti ovog trenutka, srce joj se slomilo
12:30 Lepota i Moda Možda kaišić smeta, ali haljina idealna za niske žene: Dženifer Aniston (56) "grmi" u maloj crnoj taleti koja ističe noge i naglašava siluetu
15:27 Poznati Dženifer Aniston pokazala novog dečka: U 56. godini pronašla onog pravog i planira svadbu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac