14:30 Lepota i Moda Dženifer Aniston promenila boju kose: Ova nijansa je HIT jeseni! Moderna verzija najpopularnije frizure svih vremena sigurno će vas podmladiti
08:30 Lepota i Moda Brutalna rutina treninga je odradila svoje: Sada je jasno kao dan kako Dženifer Aniston izgleda tako mladoliko
18:05 Poznati Dženifer Aniston je samo jednom rekla šta misli o Anđelini Džoli: Nakon što joj je otela muža, slavna glumica oplela po njoj
12:57 Lepota i Moda Štikle koje su obeležile ovu sezonu: Dženifer Aniston prošetala u nikad lepšem paru, iskopirala fazon u kojem je zablistala Džej Lo
09:33 Zdravlje Usporava starenje, a tajna je u jednom sastojku: Dženifer Aniston se kune u ovu terapiju zbog koje je Holivud odlepio
15:57 Poznati Dženifer Aniston nasred ulice polili odvratnom tečnošću: Prolaznici ostali u šoku, a ovo je pozadina svega
09:05 Poznati Slomio joj srce poput stakla, pa joj kupio vilu od 79 miliona dolara da mu oprosti: Bred Pit se "kao pas" kajao zbog onog što je uradio Dženifer
13:15 Lepota i Moda Frizura koja će vas pretvoriti u morsku sirenu: Dženifer Aniston novim imidžem "oživela" letnji hit
17:08 Poznati Rasplakala se u sekundi: Dženifer Aniston nije mogla da zadrži suze tokom intervjua, jedno pitanje je zabilo nož u srce
14:30 Poznati Ne može ni da se nasmeje: Dženifer Aniston slikana posle operacije lica, zategla se kao praćka!
22:03 Lepota i Moda Majica koju nosi Dženifer Aniston je hit proleća: Savršen deo autfita svake dame sa stilom, ženstvena i praktična u isto vreme
21:23 Dom i saveti Loše spavate zbog pomeranja sata? Psiholog vam otkriva brzo rešenje problema i više nećete morati da "brojite do 10"
21:01 Ispovesti Bakica (94) izašla na dejt, pa se požalila: "Evo šta je hteo od mene, odmah sam sam mu dala šut kartu"
20:40 Zdravlje Sedam vrsta voća koje smanjuju nadutost: Uvrstite ih u jelovnik i rešite se neprijatne pojave
20:23 Ispovesti "Ustala sam u 4 ujutru kako bih mužu spremila topli doručak": Kad je Anđela (33) ušla u kuhinju, zatekla je užas i sad traži advokata za razvod
19:53 Dom i saveti Za nedelju dana preporodićete sobne biljke: Genijalni recept za zimsku prihranu od samo 1 sastojka
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar: Bik negativno nastrojen, Lav dobro raspoložen, a evo kome će osoba u znaku Jarca biti velika podrška