Otkrila jednostavan, a zlata vredan trik: Odaberite pravu frizuru prema obliku vašeg lica

Olja Jelić Vesti 12.04.2024 12:42 0

Podelila je svoje mišljenje koja frizura najbolje pristaje svakom obliku lica

Frizerka

Printscreen/TikTok

Frizerka Šantel je podelila savet za kosu u viralnom TikTok video snimku. Sastavila je vodič koji će pomoći početnicima da odrede najbolju frizuru koja će upotpuniti njihov oblik lica.

Prvo je preporučila korišćenje alata, poput TikTok filtera, da bi otkrila koji oblik lica imate. Trik je, objasnila je, pronaći stil koji se "suprotstavlja" vašem obliku.

Okrugli stilovi, na primer, neće izgledati laskavo onima sa okruglim oblikom lica jer će kroj dati iluziju nižeg lica.

"Želite nešto što će vam izdužiti lice", objasnila je.

 

@beautyby__chantelle I’ve gotten this question so many times so hopefully this helps! #hairtok #haircut #haircutideas #hairideas #greenscreen ♬ original sound - Beautyby_chantelle

 

Za one sa licem pravougaonog ili kvadratnog oblika, preporučila je da ošišaju šiške kako bi „omekšale“ njihove oštre crte.

Ona je dijamantskim oblicima lica savetovala da se opredele za dugu kosu sa pramenovima koji će uokviriti lice ili kratke "čupave" rezove koji naglašavaju njihove snažne jagodice i strukturu kostiju.

Njen savet za lica za srcolik oblik lica su šiške i meki slojevi koji uokviruju lice ili čak bob. Dok ovalnim licima, sve stoji.

Oni koji su gledali njen video složili su se da je savet od pomoći samo ako mogu da shvate teži deo — određivanje svog oblika. Mnogi su pokušavali da identifikuju svoj oblik čak i uz pomoć njene ideje o filteru.

Šantel je objasnila da je normalno da osećate da se ne uklapate savršeno ni u jedan oblik lica, čak štaviše to je potpuno uobičajno. 

BONUS VIDEO:

 

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading