11:12 Lepota i Moda Jedna frizura dominira ovom sezonom: Prelepo uokviruje lice i čini ga mladolikim, a evo zašto će biti hit leta 2025. godine
16:18 Lepota i Moda Podmladiće vas u potpunosti: Ova frizura je najbolji izbor za žene u 40-im godinama
18:59 Lepota i Moda Slobodno je možete iskopirati, jer nosi najtrendi nijansu: Dragana Katić promenila boju kose, izgleda 10 godina mlađe, frizura idelna za žene u 50im
15:05 Lepota i Moda Ove šiške skidaju godine sa lica: Novi trend podmlađivanja koji obožavaju slavne žene
19:00 Lepota i Moda Neće biti popularna na proleće, ali zato na leto hoće: Sve žene u Beogradu poželeće da nose ovu frizuru, lako se pravi, briše godine i odiše elegancijom
10:38 Lepota i Moda Tri kultne frizure koje će dominirati u proleće 2025: Klasičan izbor - ležerno i sofisticirano
18:31 Lepota i Moda Ova frizura je idealna za žene u 40im: Dodaje gustinu, podmlađuje i odiše luksuzom
14:35 Lepota i Moda Da li to čuveni bob odlazi u zaborav? Ovo su 3 frizure koje će pokoriti 2025. godinu, žene u svetu poludele za njima
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane daske, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"