09:30 Lepota i Moda Da izgledaš kao milion dolara: Frizure koje osvajaju ulice ovog proleća, konjski rep i talasi su MUST HAVE
16:10 Lepota i Moda Kosa vam je suva kao slama: Frizer otkriva šta nikako da ne radite nakon blanša i farbanja
09:57 Lepota i Moda Bob jeste kralj, ali jedna frizura će mu uzdrmati tron: Obožava je i najlepša žena na svetu, drugačija je i premoćna
12:54 Lepota i Moda Ove 3 modne greške dodaju vam 10 godina: Zbog njih žene u 50-im izgledaju starije nego što jesu
09:27 Lepota i Moda "Drski mali bob" - ju, šta je sada to? Frizura koja može da podnese i najveće temperature, leto joj ništa ne može
19:58 Lepota i Moda Bila je najpopularnija frizura 90ih, sada je nose i svetski poznate dame: Vraća se trend koji su Srpkinje prve nosile, obeležiće leto 2025. godine
11:12 Lepota i Moda Jedna frizura dominira ovom sezonom: Prelepo uokviruje lice i čini ga mladolikim, a evo zašto će biti hit leta 2025. godine
16:18 Lepota i Moda Podmladiće vas u potpunosti: Ova frizura je najbolji izbor za žene u 40-im godinama
18:59 Lepota i Moda Slobodno je možete iskopirati, jer nosi najtrendi nijansu: Dragana Katić promenila boju kose, izgleda 10 godina mlađe, frizura idelna za žene u 50im
15:05 Lepota i Moda Ove šiške skidaju godine sa lica: Novi trend podmlađivanja koji obožavaju slavne žene
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!