Nastavljaju da nižu skandale: Kanje Vest sa maskom na licu, a tek kad vidite šta je Bijanka obukla za reviju u Milanu

Vesti 24.02.2024 20:05 0

Par je bio nasmejan tokom Milanske nedelje mode, dok je Kanje učestvovao u neobaveznim razgovorima sa ostalim gostima, a Bjanka pozirala za fotografije

Kanje

YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bjanka Censori menja svoj izgled. Supruga Kanjea Vesta i vlasnika Yeezy-a debitovala je sa novom frizurom u Italiji. Viđena je sa kratkom kosom i tankim šiškama. Slavni par prisustvovao je modnoj reviji Marni u Milanu, u okviru Milanske nedelje mode.

Bjanka i Kanje su pozirali za fotografije po dolasku na predstavu, a Bjanka je nosila jedan od njenih prepoznatljivih ansambala, sa crnim kožnim bodijem i ružičastim čizmama. U međuvremenu, reper je nosio potpuno crnu odeću, uključujući crne patike i odgovarajuće rukavice.

Osim po novoj frizuri, Bjanka je poznata i po tome što se zabavljala svojim izgledom, uključujući i plavu kosu prošle godine, koja je napravila piksi friz. Pre nego što je bila romantično povezana sa reperom, Bjanka je nosila dugu kosu u talasima, čineći dramatičnu promenu koja je išla ruku pod ruku sa njenim najnovijim modnim izborima. 

Kako navodi Hola!, par je bio nasmejan tokom Milanske nedelje mode, dok je Kanje učestvovao u neobaveznim razgovorima sa ostalim gostima, a Bjanka pozirala za fotografije, sedeći u prvom redu na reviji. Čini se da je slavni par srećniji nego ikad od njihovog razlaza prošle godine, kako se pričalo o njihovom raskidu, a Bjanka provodi neko vreme sa svojom porodicom u Australiji, dok je Kanje provodio vreme sa ćerkom Nort u Dubaiju.

Nort

Printscreen/Instagram/kanyewest

 

Međutim, par se brzo ponovo okupio u Dubaiju pre nego što je otputovao u SAD i prisustvovao više događaja u Majamiju i Los Anđelesu uoči Kanjeovog najnovijeg muzičkog izdanja. Par se sada vratio u Evropu, nedavno se javno pojavljivao u Italiji i razmenjuju nežnosti, a Bjanka je nedavno podržala Kanjea na njegovom događaju „Vultures“. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading