Da li je pomirenje na pomolu? Kim Kardašijan i Kanje bili na večeri, a sad ga podržala na Instagramu

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 15:23 0

Kanje Vest sprema se za izlazak novog albuma, a čini se da ima podršku i svoje bivše supruge Kim Kardašijan.

Kim podelila Kanjea na storiju

Profimedia

Nakon propasti karijere u 2022., Kanje Vest planira veliki povratak muzici zajedno s Ty Doll $ignom. A novi zajednički album ovog dvojca, obeležiće i debi reperke u usponu po imenu Nort Vest.

Desetogodišnja ćerka Kim i Kanjea jasno je izrazila želju da krene očevim stopama i stvori muzičku karijeru. Čini se da bi se njeni snovi ostvaruju.

 

 

"Miss Westie"

Tokom predstavljanja Vulturesa u decembru, Kanje je izdvojio pesmu pod nazivom Talking, u kojoj se čuje kako Nort repuje kao Miss Westie.

Kako je ostalo samo nekoliko dana do službenog izlaska albuma, Kanje je iskoristio Instagram kako bi podelio video za pjesmu - koji, naravno, uključuje samu Miss Westie.

 

 

Video prikazuje Kanjea kako repuje sa ćerkom, a u nekim kadrovima može se videti kako mu sedi na ramenima.

Kim podelila video

Zbog teme otac-ćerka, Ty Doll $ignu se takođe pridružila njegova ćerka, Džalin Kristal. Samo nekoliko sati nakon što je objavljen, video je prikupio više od 34 miliona pregleda.

Kim podelila Kanjea na storiju

Printscreen/Instagram

 

Na Instagram storyju podelila ga je i Kim. Naslovila je repost videa s "Miss Westie", ali nije komentarisala Kanjea. Ipak, njih dvoje su snimljeni kako zajedno večeraju pre dve nedelje. Pre toga, javne interakcije Kim i Kanjea bile su ograničene na razne sportske događaje njihove dece, a nedavno su viđeni kako prijateljski razgovaraju na košarkaškoj utakmici Sainta.

Buran razvod

Razvod Kim i Kanjea završen je u novembru 2022. nakon gotovo dvogodišnje pravne bitke, u kojoj se odnos bivšeg para javno pogoršao nakon što je Kanje uznemiravao Kim i optuživao je da ga je sprečila da viđa njihovo četvoro djece.

Kad je Kanjeov javni govor mržnje i antisemitizam dosegao vrhunac 2022., Kim je osudila njegovo ponašanje i jasno dala do znanja tokom jedne epizode Kardašijanovih da jedva prepoznaje osobu kakva je on postao nakon njihovog razlaza.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading