Tatina ćerka nastavlja da pomera granice: Malena Nort se pojavila u najnovijem spotu Kanjea Vesta, otkrila i šta želi da bude kad poraste!

Vesti 08.02.2024 14:00 0

Nort sedi i repuje dok joj nameštaju frizuru

Nort

Printscreen/Instagram/kanyewest

Nort Vest se ne pojavljuje samo na novoj numeri svog oca, već i u spotu!

Desetogodišnjakinja se pojavljuje u pesmi ,,Talking / Once Again" Kanje Vesta i Ti Vaj Dola Sajna. Pesma je deo zajedničkog projekta dvojice muzičara. Nort se takođe može videti u isečku iz muzičkog spota, koji je podelio Kanje (46) na svom Instagram profilu.

Nort sedi i repuje dok joj nameštaju frizuru. U drugoj sceni, ona šapuće svom tati na uvo, a on se smeje. Oboje nose navlake na zubima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

U svojoj prvoj samostalnoj naslovnoj priči za izdanje i-D-a za jesen/zimu 2023., devojčica je govorila o tome šta želi da bude kada poraste. Iako desetogodišnjakinja ima još dosta vremena da se predomisli, ona je spremna za nekoliko različitih karijera, prenosi People

"Košarkašica, reperka, hm... Pa, kada sam imala 7 godina, želela sam da budem bokserka", rekla je ona za magazin. "Ali sada ne želim da budem bokserka. Baviću se umetnošću sa strane."

„Kada napunim 13 godina, želim da šetam pse, kako bih zaradila novac za kupovinu umetničkog materijala, jer je sve ovde jako skupo. Dakle, reperka, košarkašica i praviti ću umetnička dela koja ću da prodajem ."

„Takođe, jednog dana želim da posedujem Yeezy i SKIMS, i želim da budem vlasnica preduzeća“, dodala je devojčica o poslovima svoje mame i tate.

Vest i Kim Kardašijan takođe dele ćerku Čikago (6) i sinove Seinta (8) i Sama (4).  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading