Više je ne prepoznaju: Roditelji Bjanke Senzori se plaše za nju, Kanje Vest je potpuno preuzeo kontrolu

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 10:41 0

Roditelji 29-godišnje Bjanke Senzori uznemirili su se nakon što su videli njene fotke na kojima u javnosti nosi samo prozirnu kabanicu i crne čizme do kolena, piše Daily Mail.

Kanje i Bjanka

Profimedia

Roditelji 29-godišnje Bjanke Senzori uznemirili su se nakon što su videli njene fotke na kojima u javnosti nosi samo prozirnu kabanicu i crne čizme do kolena, piše Daily Mail.

Izvor blizak Bjanki izjavio je kako se njeni roditelji bolje da je Kanje Vest kontroliše.

"Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očigledno ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i daje loš primer već i da potencijalno krši zakon. Kanje je istovremeno prekriven s pet slojeva odeće, a kada mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se ogrne", ispričao je izvor.

 

 

"Njeni roditelji su jako potreseni, više je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je se ne kontroliše. Kanje je zarobljava jer joj daje sve veći deo vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odeću", dodao je izvor.

Izdanja u kojima se Bjanka pojavljuje u javnosti i na muževljevim društvenim mrežama uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanjeove obožavatelje budući da je bivšoj supruzi Kim Kardašijan branio da se oblači provokativno. Obožavatelji nagađaju da Kanje tako pokušava da uspostavi kontrolu nad Bjankom, baš kao što je to hteo da učini sa Kim. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading