Gornja usna mu nezaustavljivo raste: Kanje Vest ponovo šokirao izgledom, fanovi zabrinuti za slavnog repera

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 21:30 0

Kanje Vest izazvao je zabrinutost obožavatelja nakon što se pojavila izraslina na sredini gornje usne

Kanje Vest

Printscreen/Instagram

Kanje Vest izazvao je zabrinutost obožavatelja nakon što se pojavila izraslina na sredini gornje usne, otprilike mesec dana nakon što je ugradio zube. Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu eksperimentalnu stomatološku operaciju, prenosi Daily Mail.

"Šta nije u redu s tvojom gornjom usnom? Nešto se događa?", "Koji je đavo ta kvržica na sredini njegove gornje usne?", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama kao rekciju na zadnju Kanjeovu objavu na Instagramu. Kada se reper na Instagramu pohvalio novim stomatološkim zahvatom, tada se uporedio s negativcem iz "James Bonda", na šta su obožavatelji rekli da samo traži pažnju na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

Eksperimentalnu stomatološku operaciju izveli su dr. Tomas Koneli iz Beverli Hilsa u Kaliforniji i glavni zubni tehničar Naoki Hajaši. "Bilo mi je zadovoljstvo da radim na svakom koraku procesa jer njegova vizija dizajniranja jedinstvene umetnosti nadilazi razvoj zuba. Spoj njegove vizije sa stomatološkom naukom stvorio je novi, epski izgled", kazao je Koneli.

Mediji su poslali upit Koneliju da li je li izraslina na gornjoj usni posledica stomatološkog zahvata, ali još nisu dobili odgovor. Osim izgleda, pratioci su komentarisali da reper previše posvećuje prostora svojoj partnerki na društvenim mrežama.

"Nikada nemojte govoriti nešto negativno - ako vam se ne sviđa moj profil i ono što objavljujem, j***** se, ozbiljno", reagirao je Vest na prozivku. "Objavljivaću je koliko god želim, to me čini srećnim", zaključio je reper pa dodao da neki ljudi žele da ih usrećiš, a on je odlučio da usreći sebe.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading