,,Moja beba": Kim Kardašijan na sva usta hvali najstariju ćerku, sa 10 godina postigla ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju

Vesti 22.02.2024 12:38 0

Ranije ovog meseca, Vest je otkrio da će se njegova ćerka pojaviti u spotu za njihovu zajedničku pesmu

Psorijaza Kim Kardašijan

EPA

Nort Vest slavi važan trenutak!

Kim Kardašijan (43) je juče podelila sliku X-a, nekadašnjeg Tvitera, na svom Instagramu, hvaleći svoju desetogodišnju ćerku nakon što je postala jedna od najmlađih muzičarki na listi Billboard Hot 100 sa svojom pesmom „TALKING“ koja je proizvod njene saradnje sa njenim tatom Kanje Vestom (46).

„Nort Vest je ove nedelje zaradila svoj prvi ulazak na Hot 100 sa ,,TALKING", navodi se u objavi. „ Sa 10 ddina, ona je postala jedna od najmlađih umetnica koje su ikada dospele na top listu."

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

"Moja beba!!!!", napisala je ponosna mama preko slike.

Ranije ovog meseca, Vest je otkrio da će se njegova ćerka pojaviti u spotu za njihovu zajedničku pesmu. U Instagram objavi koju je podelio reper, Nort se takođe može videti u isečku iz spota.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

Nort sedi, repuje dok joj prave frizuru. U drugoj sceni, ona šapuće svom tati na uvo dok se on smeje, oboje nose navlake na zubima dok se zajedno smeju.

 

 

U svojoj prvoj samostalnoj naslovnoj priči za izdanje i-D-a za jesen/zimu 2023., devojčica je govorila o tome šta želi da bude kada poraste. Iako desetogodišnjakinja ima još dosta vremena da se predomisli, ona je spremna za nekoliko različitih karijera, prenosi People.

"Košarkašica, reperka, hm... Pa, kada sam imala 7 godina, želela sam da budem bokserka", rekla je ona za magazin. "Ali sada ne želim da budem bokserka. Baviću se umetnošću sa strane."

„Takođe, jednog dana želim da posedujem Yeezy i SKIMS, i želim da budem vlasnica preduzeća“, dodala je devojčica o poslovima svoje mame i tate. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading