Kim Kardašijan besna na Kanjea: Novi problemi među bivšim supružnicima, a za sve je kriva njegova žena

Olja Jelić Vesti 16.02.2024 10:28 0

Kim Kardašijan ne odobrava provokativna izdanja Bjanke Senzori.

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Bivša supruga Kanjea Vesta navodno ga je upozorila da Bjanku mora da pokrije kada su u blizini njihove dece, piše Daily Mail. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanjeovom suprugom, nije oduševljena njenim modnim izdanjima i ne želi da se takva pojavljuje pred decom. 

"Kim je upozorila Kanjea da ne dopusti Bjanki da se tako oblači u blizini njihove dece. Iznenađena je što je dopustio svojoj ženi da takva napusti kuću", rekao je izvor. Za razliku od Bjanke, Kanje je Kim branio da se provokativno oblači. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

Pred decom se pristojnije oblači

Kanje je oženio Bjanku nedugo nakon razvoda od Kim. Poslednjih meseci ona šokira ljude svojim modnim kombinacijama. Uglavnom se polugola pojavljuje u javnosti. Na slikama sa decom njena odeća je pristojnija. Nosila je duge pantalone i predimenzionirani crni kaput dok je bila sa Nort, Sejntom i Čikagom na promociji Kanjeova albuma u Majamiju u decembru.

Kanje se besno obratio pratiocima

Kanje je nedavno stao u obranu svoje supruge nakon što su ga napali da je nepristojno što objavljuje javno njene golišave fotografije.

"Samo želim da kažem svima da sam svoju ženu namerno objavio tri puta. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: 'Zašto objavljuješ svoju ženu?' Zato što me ona čini srećnim. Zbog toga ste svi zadovoljni mojom muzikom, jer sam ja srećan. Shvatate li što govorim?" rekao je 46-godišnji reper u videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

 

"Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivaću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na Instagramu", dodao je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading