Šiz friz za dame koje žure: Pogledajte samo kako se ona snašla, niko ne bi provalio da nije isfenirala kosu do kraja!

Vesti 23.02.2024 17:53 0

Objasnila je da je bila u velikoj žurbi spremajući se za onlajn sastanak da nije stigla da isfenira celu površinu kose

kosa

Printscreen/TikTok/itsdivadivs

Ne kaže se bez razloga- ,,Parola snađi se". Život nam konstantno pruža iskušenja sa kojima smo primorani da se nosimo hteli to ili ne. Dešava se da nemamo mnogo vremena i da moramo brzo da razmišljamo. Tada često donosimo neke od najgenijalnijih rešenja.

Žene će razumeti muku jer imaju više posla oko ulepšavanja i pripreme za izlazak iz kuće. Potrebno je oprati kosu i telo, osušiti kosu, izabrati autfit, našminkati se, izabrati odgovarajući nakit i još mnogo toga. Ko god je rekao da nije lako biti žena, bio je i više nego u pravu.

Ona se snašla

Kada je u pitanju frizura, mnoge dame će se složiti da je to poseban izazov koji iziskuje mnogo vremena. Zbog toga se često dešava da odustanemo i samo vežemo rep ili punđu.

To je uradila i jedna TikTok influenserka. Pa, na neki način.

Pogledajte kako se ona ,,snašla":

 

@itsdivadivs Hairstyle hack for all my thick hair girlies 😂😂 #thickhairproblems #hairtok #hairstylehack #thickhair ♬ original sound - Divya

 

Objasnila je da je bila u velikoj žurbi spremajući se za onlajn sastanak da nije stigla da isfenira celu površinu kose, te je ispfenirala samo prednji deo koji je vidljiv na na kameri, a ostatak vezala u rep.

Njen partner, koji je snimio ovaj video, našalio se da je to prevara, na šta je ona odgovorila da nije jer niko neće znati. Potom je rekla da je to tajna i da ne treba da je snima.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading