Ispovest žene koja se udala za svekra: "Posle smrti muža sam ostala sa sinovima, a onda se desio odvratan obrt"

Slobodanka Ćorić Vesti 26.05.2024 07:57 0

Ova potresna ispovest otkriva kako je manipulacija i zloupotreba poverenja stavila Mariju u tešku poziciju, ali i njenu odlučnost da pronađe izlaz iz te situacije

venčanje

Shutterstock

Nakon smrti mog muža, moj život je postao pravi košmar. Ostala sam sama sa našim sinovima, Markom i Lukom, boreći se da im pružim sigurnost i ljubav u trenutku kada sam se i sama osećala izgubljeno. Bez stabilnih prihoda i podrške, strah za budućnost mojih sinova postao je svakodnevni pratilac.

Svekar, Milan, u početku je izgledao kao spas. Dolazio je često, pomagao oko kuće i sa decom, i naizgled pokazivao brižnu stranu koju do tada nisam primetila. U početku sam bila zahvalna na njegovoj podršci, verujući da zajedno možemo prebroditi ovu tragediju. Njegova pomoć bila je dragocena, naročito kada su računi počeli da se gomilaju, a ja nisam imala način da ih platim.

Svekar prešao granicu

Međutim, ubrzo su se stvari počele menjati. Milan je postajao sve prisniji, prelazeći granice koje su mi bile neprijatne. Prvo su to bile sitne geste, poput držanja za ruku ili dugih zagrljaja, a zatim su usledili komentari i komplimenti koji su me činili nesigurnom. Sve vreme sam osećala unutrašnju borbu, pokušavajući da opravdam njegovo ponašanje njegovom tugom i željom da nam pomogne.

Jedne noći, dok smo razgovarali o prošlosti i gubitku, Milan je prešao granicu. Priznao je svoja osećanja prema meni i pokušao da me uveri kako bi bilo najbolje za nas dvoje da se venčamo. Bila sam u šoku, paralizovana strahom i zbunjenošću. Osećala sam se izdano i zgroženo, ali nisam znala kako da se oduprem. Bila sam očajna, bez finansijske sigurnosti i podrške, i plašila sam se za budućnost mojih sinova.

Milan je iskoristio moj strah i nesigurnost. Ubeđivao me da je brak sa njim najbolje rešenje za našu porodicu. Govorio je da će se brinuti za nas, da će Marko i Luka imati sve što im treba, i da će nam pružiti stabilnost koju očajnički tražimo. Pod pritiskom, bez ikakve alternative, pristala sam. Venčali smo se u tišini, bez velike ceremonije, a ja sam se osećala kao da sam izgubila deo sebe.

Preti da će nas ostaviti bez ičega

Nakon venčanja, Milanovo ponašanje se promenilo. Postao je kontrolisajući i zahtevan, manipulišući mojim strahovima i nesigurnostima. Koristio je moju zavisnost o njemu kao oružje, preteći da će nas ostaviti bez ičega ako se usprotivim. Inače živeli smo u njegovoj kući, tako da me je uvek bio strah da ću se sa decom naći na ulici. Osećala sam se zarobljeno, bez izlaza i bez podrške.

Priču naše čitateljke smo preneli u celini, s tim da smo izmenili imena, radi zaštite privatnosti. 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading