"Sin je sramno doveo drugu devojku da prespava, a u dužoj vezi je...": Otac šokiran podmuklošću svog deteta

Slobodanka Ćorić Vesti 12.02.2024 16:58 0

Moj sin je bez srama doveo neku drugu devojku da prespava kod nas, a u dužoj je vezi. Njegova devojka je super, odlično se slaže sa mojom ženom, još je govorio kako bi je ženio, a sada je vara

otac i sin

Shutterstock

Naš narod ne kaže džabe, "malo dete, mala briga, veliko dete velika briga". Tako se jednom ocu desilo upravo kad mu je sin odrastao i kad je pomislio da će imati manje brige desilo se obrnuto. Svoju zabrinutost je podelio na društvenoj mreži Reditt, pitajući da li je u redu da razgovara sa sinom o njegovom čudnom i nadasve nedopustivom ponašanju.

Očajni otac piše: "Moj sin ima 26 godina i u poslednje vreme je počeo da se ponaša čudno. Naime, on je kao klinac bio nestašan i stalno je menjao devojke, ali već par godina unazad je u vezi sa jednom divnom devojkom koju ja i moja supruga mnogo volimo i mnogo lepo se slažemo sa njom.

Oni žive u iznajmljenom stanu i često dolaze kod nas, dok moja supruga češće priča sa njom telefonom nego sa našim sinom.

Sve je bilo u savršenom redu dok jednom on nije došao sam kod nas, pod izgovorom Maja (njegova devojka) radi noćne smene i nikako ne može da se uskladi. Najčudnija stvar bilo je to što je on izašao u grad, a ne čini to sam već duže vreme.

Znam da ga devojka često moli da izađu, ali on radije voli da ostane kući i da pogleda neki film ili utakmicu. Sve do danas. Žena i ja smo bili u šoku i odmah smo naslutili da se nešto dešava sa njim.

Ceo dan je bio čudan i samo je gledao u telefon, a znali smo da se ne dopisuje sa Majom, jer se ona u međuvremenu javila mojoj ženi i rekla kako joj svi nedostajemo.

Krenuo je napolje, super sređen i nekako uzbuđen, kao iz perioda kada je živeo onaj momački život, razuzdano i divlje. Ostao je u gradu do nekih dva sata posle ponoći, a kada se vratio desilo se ono ćega smo se pribojavali.

Moj sin je bez srama doveo neku drugu devojku da prespava kod nas, a u dužoj je vezi. Njegova devojka je super, odlično se slaže sa mojom ženom, još je govorio kako bi je ženio, a sada je vara.

Ne želim da se mešam u njihovi vezu, ali ne želim da nastavi da radi to. Ona je dobra i ne zaslužuje sve ovo. Još uvek nismo preduzeli ništa, ali se on ponaša kao da se ništa nije desilo. Nisam čak ni sa njim razgovarao još uvek, ali sam na ivici tolerancije.

Ne znam kako će se sve ovo završiti i da li ćemo ja i supruga moći još dugo da tolerišemo njegovo nezrelo ponašanje". Većina korisnika ove platforme je ocenila da je mladićev postupak za svaku osudu i da bi otac morao da mu skrene pažnju da ne odobrava sinovljevo ponašanje. Bilo je i onih koji su u svemu videli mladost-ludost i "pusti momka da živi svoj život, ćale ti si svoje prošao".

Komentari (0)
Loading