Pobegla je i udala se za čoveka kojeg je poznavala 13 dana: "Ne bih to nikome preporučila"

Slobodanka Ćorić Vesti 13.01.2024 23:06 0

Devojka je objasnila da je iako to nikome ne bi preporučila, pobegla sa muškarcem nakon što ga je poznavala manje od dve nedelj

prosidba

Printscreen/TikTok

Još su u braku i imaju troje dece. Ljubav na prvi pogled je moguća, a jedna žena kaže da je to živi dokaz. Objasnila je da je, iako to nikome ne bi preporučila, pobegla sa muškarcem nakon što ga je poznavala manje od dve nedelje, prenosi The Sun.

Rejčel (@themrspedersen) je podelila video sa preko 1,3 miliona TikTok pratilaca. „Kada sam imala 24 godine, pobegla sam sa čovekom kojeg sam upoznala 13 dana ranije“, rekla je ona.

Objasnila je da je bila samouverena u trenutku kada je donela odluku i da se ispostavilo da je ispravna. "Kad znate, znate! (Ne opravdavam ovo, deco! Samo zato što mi je uspelo, ne znači da se to obično radi)", dodala je ona.

Rejčel je podelila fotografiju sa dana njihovog veridbe, na kojoj ona nosi belu haljinu, a njen budući mladoženja kleči i prosi je. Godinama kasnije, srećni bračni par može da se pohvali sa troje dece i ni malo ne žale zbog svoje odluke.

Ljudi su u komentarima podelili svoje mišljenje o svojoj odluci. Mnogi su bili srećni zbog njih dvoje i bilo im je drago što je uspelo: „Isto sam uradio kada sam imao 18 godina!“, napisao je jedan komentator. "Najbolja odluka ikada. Umro je u 33. godini i da se nismo venčali mladi, ne bih imala sva ova sjajna sećanja", prokomentarisala je druga osoba. Mnogi su se složili da kada upoznate 'pravu osobu', jednostavno znate.

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

"Upoznala sam čoveka u Kaliforniji na odmoru i udala se za njega na svoj 20. rođendan. Još uvek sam u braku", dodala je treća osoba. „Moj dečko se preselio iz Francuske u Meksiko i poznavali smo se samo jedan dan, i dalje smo zajedno, 5 godina kasnije“, glasio je drugi komentar.
 

 

Komentari (0)
Loading