U rubrici NEMOGUĆE i ovo se dešava: Bila je NEVINA, a trudna, kako joj je to pošlo za rukom?

Vesti 15.12.2021 11:25 0

Portal parenting.pl predstavio je priču 20-godišnje Nikol Mur

U rubrici NEMOGUĆE i ovo se dešava: Bila je NEVINA, a trudna, kako joj je to pošlo za rukom?

pixabay

Žena nikada nije imala prodoran se*s - verovala je da je nevina. Poseta lekaru je, međutim, donela još više iznenađenja od same neplanirane trudnoće.

Nikada nije imala polni odnos jer ... nije mogla

Nikol nikada nije imala penetracijski se*s sa svojim partnerom jer joj je to bilo anatomski nemoguće.

- Tokom svog tinejdžerskog života nisam mogla ni da stavim tampone - objašnjava ona . - Lekari su mi rekli da je sve u redu. Mislili su da sam previše napeta. Ipak, imala sam osećaj da nešto nije tu nije dobro.

Nikol i njen partner odlučili su se za drugačiji oblik odnosa - maženje. Maženje je uzajamno milovanje rukama ili usnama kojim je moguće dovesti drugu osobu do orgazma. Mnogi ljudi to shvataju kao oblik "predigre" pre vaginalnog odnosa, ali i maženje može biti potpuno zadovoljavajuće, čak i ako se ne završi penetracijom.

"Nisam mogla da verujem u to"

To je bio slučaj sa Nikol i njenim dečkom. Na njihovo iznenađenje, tokom jedne od igara, muškarčeva sperma je ušla u njenu vaginu, što je rezultiralo oplodnjom. Mogućnost zatrudnjenja tokom maženja je zanemarljiva, ali ne treba je definisati kao nemoguću:

- Ako tokom plodnih dana dođe do približavanja u vidu maženja , što rezultira ejakulacijom sperme u predvorje ili u njenoj blizini postoji opasnost od trudnoće. To znači da čak i dodirivanje usana kroz penis ( ne samo da ejakulat sadrži spermu, već i pre-ejakulat !) je rizična situacija - komentariše dr MedOnet. Katarina Darecka, takođe je objasnila da spermatozoidi van tela umiru izuzetno brzo.

Nikol je počela da doživljava tipične simptome trudnoće. Bolile su je grudi i žalila se na žgaravicu.

- Moj tadašnji šef, koji je bio blizak prijatelj i poznavao moju problematičnu situaciju, rekao je da je moguće da sam trudna. Nasmejala sam se i rekla da to nije moguće - kaže ona. Zbog nedostatka penetracije, Nikol je osetila da trudnoća ne može da se odnosi na nju, ali je po savetu svog šefa odlučila da uradi test. Test je bio pozitivan.

- Bila sam šokirana - opisuje ona.

Dvostruka dijagnoza na ginekološkoj stolici

Žena ne samo da je potvrdila trudnoću, već je i naučila nešto zanimljivo o svom telu. Ispostavilo se da ona već duže vreme pati od vaginizma - tegoba od oko 0,5 odsto. pacijenata širom sveta. Dijagnoza je postavljena kada je Nikol već bila u 4. mesecu trudnoće.

Ovaj poremećaj obično dolazi iz psihe i sastoji se u kontrakciji mišića koji okružuju vaginalni otvor, što sprečava partnera da uđe u vaginu, jer žena oseća jak bol.

Zahvaljujući psihoterapiji, Nikol danas uživa u srećnom seksualnom životu, a bol je nestao.

Komentari (0)
Loading