Ženu su RAZAPELI jer je trudna: Osuđivali su je čak i u bolnici i to sve zbog njenih GODINA

Vesti 23.01.2023 20:00 0

Lusi Bejker je saznala da je trudna u 42. godini

Ženu su RAZAPELI jer je trudna: Osuđivali su je čak i u bolnici i to sve zbog njenih GODINA

Printscreen/Instagram

Kako se priseća, to je bio razlog što je naišla na lavinu negativnih komentara. Čak je i babica bila skeptična. Lusi je u početku sve komentare prihvatila lično, pitajući se da li je donela pravu odluku. Sada podržava trudnice koje se bore sa mržnjom zbog svojih godina.

Lusi se priseća da se ubrzo nakon što je saznala da je trudna sa svojim trećim detetom, srela sa svojom babicom. Prilikom posete pitala je koliko ima godina, a kada je shvatila da buduća majka ima više od 40 godina, uzdahnula je u neverici. „Njena reakcija me je šokirala“, kaže Lusi . Pored toga, u beleškama o trudnoći, medicinska sestra je naglašeno pisala "STARA MAJKA" . Iako babica to nije direktno rekla, rekla je žena, očigledno je da je šokirana bila njenim godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Baker (@geriatric_mum)

Podrška drugim ženama

Lusi Bejker je trener koji živi sa suprugom i njihovo troje dece u Engleskoj. Kako objašnjava, u početku je sve negativne izjave shvatala lično, ali je brzo odlučila da to pretvori u nešto korisno. Otkrila je da i druge žene širom zemlje i šire imaju slične poteškoće. Ispostavilo se da među damama vrlo često postoji jedan uvredljiv izraz "gerijatrijska trudnoća". Ovaj pridev se koristi za opisivanje starijih, starijih od 60 godina, nemoćnih i onih koji se bore sa nizom različitih bolesti. Žena je osnovala grupu za podršku na Fejsbuku za sve majke koje doživljavaju mržnju zbog svojih godina, a ona je u šali nazvala svoj Instagram profil @geriatric_mum.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading